Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33
  1. #11
    Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    63
    Infractions
    0/1 (5)
    Quote Originally Posted by Bellerabe00 View Post
    aynı durum bende de var bir süredir. Bilgisayardan olduğunu düşünüyordum değilmiş.
    bizden kaynaklı değil son patch kaynaklı ama hatanın kendilerinden olduğunu kabul etmiyorlar çünkü sebebini onlarda bulamıyor belli ki

  2. #12
    Senior Member cYkParsing's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    779
    Keşke bendede olsada şu sorun bi çözüm üretsem.

  3. #13
    dostum senin bu problemin bendede vardı herşeyi denedim ama olmamıştı. Yapacağın tek şey var. Msı afterburner programını indirip oradaki memory clock ve core clock seçeneklerindeki değerleri biraz azaltman. Örneğin 600 olan değerleri 470 e falan çek sorunun düzelecektir. Bunları düşürdüğün zaman oyunda kasma problemi olacak illaki çünkü ekran kartının performansını azaltıyorsun. Onları donmayacak maksimum performans alacak şekilde deneyeceksin en uygun olanını bulacaksın.

  4. #14
    olayın asıl sebebi şu ekran kartı çok yoruluyor knight grafikleri eski olduğu için. diğer oyunlarda bi problem yok ama knightta oluyordu bende sadece. ekran kartı kendini devre dışı bırakıyor . bazen hatayı gösteriyor. hatanın ismi ''nvidia kernel mode driver''

  5. #15
    Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    63
    Infractions
    0/1 (5)
    Quote Originally Posted by pxl_w71HPjJ2 View Post
    dostum senin bu problemin bendede vardı herşeyi denedim ama olmamıştı. Yapacağın tek şey var. Msı afterburner programını indirip oradaki memory clock ve core clock seçeneklerindeki değerleri biraz azaltman. Örneğin 600 olan değerleri 470 e falan çek sorunun düzelecektir. Bunları düşürdüğün zaman oyunda kasma problemi olacak illaki çünkü ekran kartının performansını azaltıyorsun. Onları donmayacak maksimum performans alacak şekilde deneyeceksin en uygun olanını bulacaksın.
    ekran kartıyla bir alakası yok kardeşim herşeyi denedik oyun kaynaklı son patch ile alakalı mahvettiler oyunu

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    154
    Merhabalar yaklaşık 40dakika olmuştur tahminimce oyundan atılma ekranın donması devamında oldu tümüyle oyunla alakalı bir sorun düzeleceğini umutediyoruz malesef tekardan gündeme geldi bu sıkıntı pazar alanındada oluyordu bu hadise.Düzelir mutlaka biranda oluyor ekranda donma devamında direkman oyundan atılma ayrıca jrde de oyunda donma sorunu var sayın yetkililere önemle duyrulur.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    16
    inventory i açınca attı az once, 2 gün önce de jr bitimine son 2dk kala donup kapanmıstı oyun. son güncellemeden sonra gelişen bi problem neden düzeltilmiyor anlamış değilim.

  8. #18
    Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    63
    Infractions
    0/1 (5)
    ulan gm'ler baksanıza sorun 1 kişide değil onlarca kişi aynı sorunu yaşıyor bi el atsanıza artık şu işe veya bi bilgilendirme yapın artık o kadar kişi mağdur oluyor.

  9. #19
    Oyun donuyor diyorsun ya görev yöneticisinden kapatmak zorunda mı kalıyorsun. Yada bilgisayara res mi atıyorsun. Oyun donduğunda görev yöneticisi açtığında orada cpu yu çok kullanan bi program gösteriyormu. Sen benim dediğimi denedin mi. Çünkü geçen biri discorddan yazdı aynı senin sorununu dediğimi uyguladı ve düzeldi

  10. #20
    Sen son zamanlarda ekran kartını güncelledin mi format attm düzelmedi diyorsan donanımsal bi olay

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •