Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 81 to 86 of 86
  1. #81
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    12
    kafanmı iyi kardeş bu oyun la oyun sen neyin kafasını yaşıyorsun OYUN ------------ OYUNNNNNNNN o ne öyle yok zaman harça zaman yoksa para harca ne ayaksın kardeş sen

  2. #82
    Laf cambazligi baska birsey degil. Keske bu kadar uzun yazdigin (sana gore makale)’de tarafsiz bir aciklama yapabilseydin..

  3. #83
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    20
    şimdi farmmın önemi pk cı arkadaşlar görmemezlikden geliyorlar ama şöyle bak 1.si maddi güc demişsin ama bu bir oyun dostum maddi gücünü burada kullanan zihniyeterlere burası yatırım yeri değildir. maddiyatınızı gidin gerçek hayatta yatırım olarak kullanıp kazanın yada gidin bir eğlence mekanına orda eğlenin oyunda maddiyatın lafının geçmesi hiç bir şekilde savunulamaz sende para yatır zihniyeti var millet oyuna paralı diyip girmiyor veya oyunun reklamlamlarında parasızsan gelme demiyor. farm konusunada degınıcek olursak sevgili pk ci dostlarım charlarınızı oyuna para yatırıpda kendinizmi farm yaparak dizdiniz ? +8 raptor cıkarır farmcılar tak atarsınız oyuna 500-1000 herneyse alırsınız ıtemlerı dızer sonra yok farmcılar oyunu felç ediyor farmcılara ölüm vs. cz alanına geçti diyorsunuz şöyle düşünün evet adam sureklı pc basında olmak zorunda değil yada oldugu saatler clana gırse herkes 7/24 acık olamıyacagı ıcın denkde dusmeye bılır adam gunde 2-3 saat oynar geri kalanında gerekırse pazara bırakır bı aktiflik gosterir burda pk ciları eğlendırmenın bir mantığı yok öle bir lüksde yok farmcı dediğinin belki yarısı para yatıramadıgı ıcın cogu zaman 1 yaratıkdan 1 k atmasına ragmen para kasıp bırıktırmeye calısan ınsanlar.

    eğer adam akıllı oynayalım dıyorsanız ha onda hak verırım acarsın konunu yetkililere sureklı sıkayet olarak.
    Last edited by efs_RdVNmK3e; 03-09-2019 at 09:05 AM.

  4. #84
    Member TikyPich's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    51
    Nickname
    TikyPich
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    KnightS
    Race
    El-Morad
    okumadım bile ben bunu bilirim cz haritalarında 8 kişilik iş yerleri kurulnuş küçük işletmeler bu işletmelerde çalışan 8 kişi ORGANİZE SANaYi BÖLGELERİNDEN HİÇ BİR FARKI YOK ..

  5. #85
    Herkes cz farmını bitirirdi felan diyor. Hiçte bitmezdi. Ekibi clanı olmayan adamlar ne yapacak.

    Senden deki git bi clana gir ozaman.
    O cz de girip farm yapabilen adamların yanına gidip clana alırmısınız dediğinde direk item soruyor. Warriormusun diyelim 8 raptor 7 mitril setten aşağı itemin varsa almıyorlar clana. Hızımızı kesersin diyorlar. Ne yapalım yani. Farm yapmak için 5000 tl mi basalım önce. Bırakında insanlar tek başınada bişeylerin sahibi olabilsinler şu oyunda. Çöp slotları saatte 6m bırakyıor onunda 1m si pot ve rpr ye gidiyor.

  6. #86
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    725
    lili npcsini getirip geri kaldırsanızda artık nttgame guvenmıyor millet fiatlar npc varmiş gibi fiatlara düşdü bu npcyi geri getirsenizde getirmesenizde kaybınız buyuk kısacana npc geri getirilirse %90kitle memnun olacaktır.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form