Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 85
  1. #41
    Bunun sistemle hiçbir alakası yok,15 bin liralık pc dede denedik onda cok kasma yapmasada cpu .% 60 70 leri görüyor,düzeltin artık cpu tavan yapması nedir yaw sanki oyun çok high kalitede :S

  2. #42
    Şuan sanırım bu sorunu görmezden geliyorlar veya sorun olarak algılamıyorlar. yada arkadaşın dediği gibi multiciler için önlem amaçlı bilerek yapmış olabilirler. ama burda görüldüğü gibi legal oyuncuların yine mağdur olduğu gerçeğidir.

  3. #43
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Knight
    Posts
    166
    Nickname
    CESURRR
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Gm diyor sorun yok nasıl sorun yok al sana kanıtı

    2 resim atacam aradaki farkı görün 12 yıllık taş gibi bilgisayarım kasiyor olacak iş değil.

    ÖNCESİ


    SONRASI



    Bu 2 resim ard arda çekilmiştir.Arada cpu kulanım farkı %125 fark var
    Last edited by P4RGALI; 02-18-2019 at 10:01 PM.

  4. #44
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Tahran
    Posts
    441
    Nickname
    Avini
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    XxSEExNOxEVILxX
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Sayın @Eryudes, @Knearth ve diğer yetkililer;

    son patchten sonra %100'leri 4-5 dakikada bir 5-6 saniyeliğine gören bir cpu var. Sistem aynı sistem, bilgisayar aynı bilgisayar hiçbir eksiltme-ekleme olmadı. Patch öncesi sorunsuz oynayabiliyorken şuan mastodonda kessem, treant-ancientte kessem, golemde kessem, pkda atsam, pazardada dolansam farketmiyor 4-5 dakika aralıklarla 5-6 saniye boyunca takılmalar başladı. Zehir ediyor oyunu. Yeni serverlar pek hayrlı olmadı demememiz için lütfen her ne yapıldıysa bir el atında düzeltin.
    Bir derdim var, bin dermana değişmem.
    Şah İsmail Hatayi

  5. #45
    bi bilgi verilecek mi?

  6. #46
    Senior Member weaswera's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    969
    xigncode dan kaynaklı bu aralar yoğun olması normal sıkı bir denetim sürecinden geçiyor playerlar ban üstüne ban yiyenlerden belli olmuyor mu ?

  7. #47
    Bir yetkili artık cevap verecek mi? Bi işlem yapmayacaksanızda bu sorun hakkında söyleyin ki bizde oyundan umudumuzu keselim başka şeylere yönelelim.

  8. #48
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    ナイトオンライン
    Posts
    17,130
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

    Daha önceden de belirttiğimiz üzere sistemler üzerinde herhangi bir sorun gözükmemektedir. Bugüne kadar yapılan incelemelerde bu soruna neden olacak bir güncelleme olmadığı ortaya çıkmıştır. Yine de kontrollerimize devam ediyoruz.

  9. #49
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Knight
    Posts
    166
    Nickname
    CESURRR
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba,

    Daha önceden de belirttiğimiz üzere sistemler üzerinde herhangi bir sorun gözükmemektedir. Bugüne kadar yapılan incelemelerde bu soruna neden olacak bir güncelleme olmadığı ortaya çıkmıştır. Yine de kontrollerimize devam ediyoruz.
    Bu kadar insan boşa yazıyor galiba sorun yok diyorsun ama yukarıda attığım 2 resimde oyundaki dalgalanma gözler önünde
    Gidip 20bin tllik sistemde denersen belki sorun çıkmaz.

  10. #50
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    114
    Nickname
    SalityBrain
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    4Difference
    aynı sorun bende de var. gtx 950m ekran kartım / i7-6700 2.60 ghz işlemcim ile town attığımda 1-2 saniye, bazen ise cznin herhangi bir bölgesinde(sadece kalabalık yerlerde değil), savaşlarda da aynı şekilde herhangi bir yerde oyun yaklaşık 5 saniye boyunca dona dona ilerliyor ve bir süre böyle yapıyor ara ara sonra rahatlıyor.

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •