Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    10

    İphonede nttnow

    Merhabalar. Nttnowu anlamadığım için kaldırdım tekrar imdirdim ama tel no girdiğimden telefon kullanıldı uyarısı alıyorum. Oysaki ordakş kodu kullanmadım. Sorun çözümü hakkında yardımcı olabilecek var mı.
    Telefona reset atma yöntemi işe yaramıyormuş. Teli kapatıp açtım düzelmedi

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    10
    BİR mod cevap veremez mi acaba sorumuza ????

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    403
    Quote Originally Posted by dyyg007 View Post
    BİR mod cevap veremez mi acaba sorumuza ????
    Komple telefonu silip yükle. Fabrika ayarlarına geri dön. Bir daha da nttnowu silme.

  4. #4
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Miami / FL
    Posts
    38,544
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Silmemeniz gerekiyordu, artık o telefonda Nttnow kullanamazsınız. Nttnow uygulaması güncellenecektir. Forumu takipte kalınız.
    Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.


  5. #5
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Silmemeniz gerekiyordu, artık o telefonda Nttnow kullanamazsınız. Nttnow uygulaması güncellenecektir. Forumu takipte kalınız.
    yaa aga allah rızası için böyle uygulama olur mu yaa hiç mi düşünmediniz şunu çıkarırken deneme tahtasına döndü millet yaa

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Silmemeniz gerekiyordu, artık o telefonda Nttnow kullanamazsınız. Nttnow uygulaması güncellenecektir. Forumu takipte kalınız.
    Çok harika mükemmelsiniz. Böyle saçmalık olabilir mi ya. Napalım bir oyun için telefon mu alalım tekrar sizce bu mantıklı mı

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    10
    Sorun düzeldi uygulamayla alakalı bir gelişme var gibi. Aynı sorunu yaşayanlar denesin giriyor programa artık

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    İstanbul
    Posts
    121
    Nickname
    ŞANLITÜRKİYEM
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    OSMANLI
    Race
    Karus
    ++++++++++++++++++

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    İstanbul
    Posts
    121
    Nickname
    ŞANLITÜRKİYEM
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    OSMANLI
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by dyyg007 View Post
    Sorun düzeldi uygulamayla alakalı bir gelişme var gibi. Aynı sorunu yaşayanlar denesin giriyor programa artık
    Sms gelmiyor ?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2019
    Location
    İstanbul
    Posts
    121
    Nickname
    ŞANLITÜRKİYEM
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    OSMANLI
    Race
    Karus
    ++++++++++++++++++++++

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •