Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    10

    ön kayıt yapmadık sunucuya giremiyoruz

    ön kayıt yapmadım yeni hesap açtım sms doğruladım üstüne nttnow yükledim smsi onayladım serverların hiçbirine giremiyorum ilgilenicek biri varmı ? sorunum ne ?

  2. #2
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Miami / FL
    Posts
    39,766
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    NTTNow uygulamasını aktif hale getirdiniz mi? Gelen kodu hesabınıza girdiniz mi?
    Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    10
    telefonuma girdim kod geldi aktif ettim uygulamada sitede girdim 5cashe telefonu aktif ettim yeni server için özel bir yere telmi giricem ?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    NTTNow uygulamasını aktif hale getirdiniz mi? Gelen kodu hesabınıza girdiniz mi?
    dcden yazdım hocam yardımcı olabilirmisin

  5. #5
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Miami / FL
    Posts
    39,766
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Bu adresten NTTNow kayıt işlemini tamamlayınız.
    Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.


  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    Bu adresten NTTNow kayıt işlemini tamamlayınız.
    evet burdan telefonumu yazıyorum telefonuma mesaj gelmiyor.

  7. #7
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Miami / FL
    Posts
    39,766
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.


  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    adım adım takip ettim oradaki telefon bölümüne kadar herşey aynı telefon bölümü geliyor teli yazıyorum kod kısmına atıyor telefonuma kod gelmiyor ayrıca aşağıdaki 3 serverda gelmiyor 3 farklı tarayıcıdan denedim internet explore,opera,google chrome hiçbirindede ad block tarzı reklam engelleme açık deil

  9. #9
    Mod Team Lead ScORp_LiON's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Miami / FL
    Posts
    39,766
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    https://www.nttgame.com/knight/tr/newserveropen

    Bu adresten kayıt işlemini başlatıp telefonunuzu girdiğinizde bir hata veriyor mu?
    Cheat Report konuları açan kişi ve yetkili ekip tarafından görülmekte olan özel paylaşımlardır. Herhangi bir sebeple Cheat Report konuları resmi forum, farklı forum sayfaları ya da 3. kişilerle paylaşılması yasaktır. Bu kurala uymayan hesaplar GM inisiyatifine göre cezalandırılacaktır.


  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by ScORp_LiON View Post
    https://www.nttgame.com/knight/tr/newserveropen

    Bu adresten kayıt işlemini başlatıp telefonunuzu girdiğinizde bir hata veriyor mu?
    Hata almıyorum doğrulama kodu gelmiyor hadi doğrulama kodu geldi farzedelim alttaki sunucuların hiçbiri gözükmüyor sunucu seçemiyorum orada doğrulama kodunun altında sunucular var bende sunucular gözükmüyor acaba kayıt olmada bir sıkıntımı var yada ön kayıt yapmayanların girişi hala açılmadımı yoğunluktan dolayı

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •