Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 71 to 80 of 83
  1. #71
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by AcTiNaX View Post
    bende de aynı sıkıntı var ben de normalde otomatik girmesi lazım ne klavye açılıyo ne otomatik giriyor

    abi sorunun çözüldümü

  2. #72
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4
    sorun çözüldü mü

  3. #73
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    2
    ios nttnow sıkıntısı devam ediyor telefon numarası yazıyorum hiçbir şey olmuyor kodda gelmiyor

  4. #74
    Member PPeterParkeRR's Avatar
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    World
    Posts
    79
    Nickname
    Nickless
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    Clanless
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Otomatik doldurma sorunu çözüldü ama şuan da da NTTNow sunucularına bağlanamıyor hatası veriyor.

  5. #75
    yeni bir gün yeni bir sorun şimdide sunuculara bağlanmıyor yaklaşık 10 saattir çok şey demek istiyorum ama demiyorum siz paranıza bakın

  6. #76
    sunucu hatası veriyor bi yardım lütfen bi giremedik oyuna ya

  7. #77
    Yeni serverler açılalı 1 hafta oldu neredeyse ve hala giremeyen binlerce kişi var önceden oyuna başlamak için kampanyalar eventler olurdu şuan oyuna girmek isteyen bu kadar kişi varken mağdur bırakıyorsunuz ve bu Kişiler size para kazandıracak ortada bi sorun bunu herkes biliyor ve görüyor ama bununla ilgi daha ne bi açıklama gördüm ne de çözüm yolu yazık onca kişiyi bu kadar umutlandırıp heveslendirip şuanda girememesi dicek pek bişey Yok

  8. #78
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4
    Bende iosta kayıt olurken telefona 6 haneli kod gelmiyor. Bir türlü çözemedim ?

  9. #79
    Senior Member ChampionOfTrakya's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Tekirdağ
    Posts
    927
    Nttnow uygulamasını indirdim ve telefon numaramı yazdım. Süre dolmasına yakın kod geldi giremeden işlem bitti. Zaten girmek için klavyede çıkmadı. Şimdi mesaj kısmında kod ve not used yazıyor. Tekrar nttnow uygulamasını sildim yükledim, tekrar kod için tel no girdim fakat hiç bir şey gelmiyor artık. Sadece mesaj kısmında not uset diye kod nosu kaldı. Yardımcı olabilecek bir yönetici varmı?

  10. #80
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2017
    Posts
    415
    sms i göndermiş olduğunuz hat başka telefonda mı takılı bende öle bi hata alıyodum aşağıya yazamıyordum hattı taktım sms geldiği anda direk geçti orayı

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •