Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    662

    Question NTTNow Yükledikten Sonra Yeni Telefon Alanlar Ne Yapacak ?

    Merhaba,

    Ben şuan kullandığım telefona nttnow uygulamasını indirdim ve işlemleri yaptım.Fakat şubat ayında yeni telefon alcam muhtemelen elimdeki eski bir telefon.Hattım aynı ama değiştirmiyorum.Yeni aldığım telefona aynı hattı taksam herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Bu konu hakkında bana yardımcı olur musunuz sevgili moderatör arkadaşlar.Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler,

    Saygılar,

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    662
    konu güncel umarım bir cevap gelir son sayfalara düşmeden

  3. #3
    Moderator Death_Stroke's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    8,303
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Merhaba,
    Şu an için telefon değişikliği yapılamamaktadır. İleride sistem değişirse bilgilendirme yapılır.

  4. #4
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Merhaba,
    Şu an için telefon değişikliği yapılamamaktadır. İleride sistem değişirse bilgilendirme yapılır.
    Calınırsa vs birşey olursa nttnow erişimimiz olmazsa chara girebilirmiyiz ?

  5. #5
    Senior Member NocturnalCreature's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    842
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Hattınız (yani telefon numarası) değişmediği sürece sorun olmaz denmişti bir yerde. Sürekli değişiyor bu açıklamalar.
    Yaşasın bir post daha kastım!!!

    Yaş otuz beş! yolun yarısı eder. Dante gibi ortasındayız ömrün. Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, gözünün yaşına bakmadan gider.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    662
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Merhaba,
    Şu an için telefon değişikliği yapılamamaktadır. İleride sistem değişirse bilgilendirme yapılır.
    anladım peki şuan ben yeni telefon aldığımda ve sim kartımı o telefona taktığımda oyuna giremeyecek miyim ? Bu arada önceki cevabın için teşekkür ederim.2. bir sorum var.Telefona format atsam veya bu uygulamayı telefondan silsem oyuna giremeyecek miyim ? Şimdiden verilecek cevaplar için teşekkürler.

  7. #7
    Senior Member iVibe's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    409
    Aga sistem oturur ya daha server açılmadı sakin olun zaten şuan önkayıt olduysanız bidaha telefona ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olana kadar bu sorunlar çözülür.

  8. #8
    Moderator Death_Stroke's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    8,303
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by NocturnalCreature View Post
    Hattınız (yani telefon numarası) değişmediği sürece sorun olmaz denmişti bir yerde. Sürekli değişiyor bu açıklamalar.
    Quote Originally Posted by BurakAkdogans View Post
    Calınırsa vs birşey olursa nttnow erişimimiz olmazsa chara girebilirmiyiz ?
    Oyuna girmenize şu an için engel bir durum olmaz ancak, Sistem Telefon hattınız + Telefon ID ile eşleştiği için başka bir hat ile aynı telefonda doğrulama yapamazsınız.

  9. #9
    muhtemelen bununla ilgili bir çalışma yapılır. yoksa mağdur olan çok olur..

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    May 2017
    Posts
    662
    Umarım sadece servera girmek için yani ön kayıt için yapılan bir uygulamadır.İnş ilerleyen zamanlarda şifre değiştirme falan bu kanal üzerinden yapılmaz.Yeni telefon aldığımda muhtemelen yüklemeyecem bu programı.İstediği izinler çok abartı ve hiç güven vermiyor.Lütfen burda yanlış anlaşılma olmasın herhangi bir ithamda bulunmuyorum ben.Yalnız biraz detaycı ve pinpirikli derler ya öyle bir insanım Bu arada Death_Stroke kardeşim ilgin alakan için çok teşekkür ederim...

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •