Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 96
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    4
    @CluTaah no date hatası aldığımda ailemden birinin telefon numarası ile ön kayıt yaptım hesabımda npoint mevcut olduğu için yeni üyelik açmak istemiyorum ileride ciddi sorunlar yaşarmıyım

  2. #12
    Game Master CluTaah's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    R'lyeh
    Posts
    14,653
    Quote Originally Posted by yandexerenalkac View Post
    uygulamayı silip yeniden mi yüklememiz lazım şimdi ? yoksa nttnow uygulaması telefonda kalıcak biz sadece siteden ön kayıt mı yapacağız ?
    Uygulamayı silmeniz gerekmiyor.

  3. #13
    SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM VE KAYIT OLDUM sonra x işareti ile kapattım sw değiştir felan yazıyodu hatta aşağıda doğrumu acaba bu kayıt oldummu ve messages kısmında 2 tane ibare var 2 sindede codlar değişik ben üsttekini girdim ve 2 sinede yeşil yazıyla used yazıyor ?

  4. #14
    Game Master CluTaah's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    R'lyeh
    Posts
    14,653
    Quote Originally Posted by Lieberman View Post
    @CluTaah no date hatası aldığımda ailemden birinin telefon numarası ile ön kayıt yaptım hesabımda npoint mevcut olduğu için yeni üyelik açmak istemiyorum ileride ciddi sorunlar yaşarmıyım
    Gelişmekte olan bir app, ailenizin telefon numarası ve telefonu olduğu için tekrar erişiminizin olabileceği için sorun yaşamazsınız.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    3
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Manes
    Race
    Karus
    IOS telefonlarda sorun henüz çözülmedi değil mi?

  6. #16
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    31
    Nickname
    TEESTA
    Class
    KO -> Rogue
    Merhaba arkadaşlar,

    Aynı sorunu bende yaşıyordum ve sorunun çözüldüğünü forum aracılığı ile öğrendikten sonra programa girdim. Daha sonrasında ise önkayıt kısmına girdim. Telefon numaramı iki şekildede girdim ancak gene aynı hatayı aldım. Anladım ki Nttnow kaydım silinmiş. Programı kapatıp tekrar açtığımda yeniden telefon numarası istedi. Başına 0 olmadan girdim ve kaydımı tamamladım. Bilgilerinize.

  7. #17
    Game Master CluTaah's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    R'lyeh
    Posts
    14,653
    Quote Originally Posted by yeniswbekliyom42 View Post
    SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM VE KAYIT OLDUM sonra x işareti ile kapattım sw değiştir felan yazıyodu hatta aşağıda doğrumu acaba bu kayıt oldummu ve messages kısmında 2 tane ibare var 2 sindede codlar değişik ben üsttekini girdim ve 2 sinede yeşil yazıyla used yazıyor ?
    Kayıt olurken keşke yazıları okusaydınız. Sunucu değiştirme bölümüne geldiyseniz eğer, kaydınız başarıyla gerçekleşmiş demektir. Ayrıca NTTNow app'ı üzerinde used olan kod sizin kayıt için bu kodu kullandığınızı göstermektedir.

  8. #18
    Game Master CluTaah's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    R'lyeh
    Posts
    14,653
    Quote Originally Posted by SmtAyd View Post
    IOS telefonlarda sorun henüz çözülmedi değil mi?
    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    IOS sistemiyle No Data Found hatası alan kullanıcılarımızın sorunu ise gün içerisinde çözülecek olup, sorun çözüldükten sonra konu üzerinden sizlere bunun bilgisi verilecektir.
    Cevabı konu içeriğinde gizli.

  9. #19
    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Kayıt olurken keşke yazıları okusaydınız. Sunucu değiştirme bölümüne geldiyseniz eğer, kaydınız başarıyla gerçekleşmiş demektir. Ayrıca NTTNow app'ı üzerinde used olan kod sizin kayıt için bu kodu kullandığınızı göstermektedir.
    usta doğrumu yaptıum yani code 2 tane var bende üstteki yeşildeğildi yazınca yeşil oldu 2 side alttaki ztn yelşildi okudumda emin olmak istiyom haliyle ağa idare et

  10. #20
    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Cevabı konu içeriğinde gizli.
    Merhabalar şöyle birşey var kenyadan oynuyorum IOS kullanıyorum ve 0 koymadım ancak bana da data not found veriyor ve gm arkadaş bana numaranı yolla dedi ve sonra sistemde böyle numara yok dedi ancak bende NTT Now yüklü ve kullanılanılabilir halde ama site üzerinde ön kayıt yapamıyorum

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •