Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
  1. #1
    Senior Member tellimantar's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    İstanbul
    Posts
    169
    Nickname
    Uhu
    Class
    KO -> Mage
    Race
    El-Morad

    Question Oyuna - servera her girişimizde bu uygulamayı kullanacak mıyız?

    Soru gayet basit. Uygulama sadece ön kayıt için mi? Yoksa servera her girişimizde hem OTP hem uygulamayı mı kullanacağız?

  2. #2
    Senior Member iVibe's Avatar
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    293
    Ön kayıt değil, bu serverlara giriş için şart. İlerde daha fazla işlev yüklenecekmiş uygulamaya

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    2
    Bende merak ediyorum. Bilgili biri bizi bilgilendir ise seviniriz.

  4. #4
    Moderator Death_Stroke's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    7,534
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Merhaba,
    NTTNow uygulamasında doğrulama yapmayan hesaplar yeni 2 sunucuya giriş yapamayacak, Doğrulama yapan hesaplar OTP zorunluğu olmadan yeni sunuculara giriş yapabilirler.

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    683
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Manes
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Merhaba,
    NTTNow uygulamasında doğrulama yapmayan hesaplar yeni 2 sunucuya giriş yapamayacak, Doğrulama yapan hesaplar OTP zorunluğu olmadan yeni sunuculara giriş yapabilirler.
    OTP gibi her girişte kullanılacak mı diyorlar hocam. Şu an oyundan her çıktığımızda otp kodu ile tekrardan giriyoruz ya hani. İlerleyen zamanda yeni server a da her girişte bu uygulama ile kod mu gireceğiz yani ?

  6. #6
    Moderator Death_Stroke's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    7,534
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Hmps View Post
    OTP gibi her girişte kullanılacak mı diyorlar hocam. Şu an oyundan her çıktığımızda otp kodu ile tekrardan giriyoruz ya hani. İlerleyen zamanda yeni server a da her girişte bu uygulama ile kod mu gireceğiz yani ?
    Hayır kod istemeyecek 1 defa doğrulama yapmanız yeterlidir.

  7. #7
    Senior Member weaswera's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    773
    Bu ön kayıt açılacak 2 sunucudaki oyuncuların sayısını belirlemek adına bir uygulama gibi gözükse de ilerde hesap güvenliği için bir kod transfer durumu yapılabilir zaten yayındaki arkadaşlarda programın geliştirileceğini söylediler oyun hakkında her şeyi o programdan takip edebileceğimizi belirttiler yani işiniz bittikten sonra programı kaldırmayı düşünüyorsanız bir süre daha bekleyin derim

  8. #8
    Senior Member tellimantar's Avatar
    Join Date
    Nov 2018
    Location
    İstanbul
    Posts
    169
    Nickname
    Uhu
    Class
    KO -> Mage
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Hayır kod istemeyecek 1 defa doğrulama yapmanız yeterlidir.
    Bu demektir ki isteyenler birkaç telefondan doğrulama yapıp 5-6 çar birden sokabilecek yani. Yanlış mı anladım?

  9. #9
    Moderator Death_Stroke's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    7,534
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by tellimantar View Post
    Bu demektir ki isteyenler birkaç telefondan doğrulama yapıp 5-6 çar birden sokabilecek yani. Yanlış mı anladım?
    Farklı telefon cihazlarından ve hatlardan doğrulama yapabilir.Bir sorun yaşadığında hesap kapatılması vb. daha önce aktivasyon yaptığı telefon ve hat ile tekrar hesap açamaz.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    120
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Death_Stroke View Post
    Farklı telefon cihazlarından ve hatlardan doğrulama yapabilir.Bir sorun yaşadığında hesap kapatılması vb. daha önce aktivasyon yaptığı telefon ve hat ile tekrar hesap açamaz.
    Mesela şimdi ön kayıt yaptırdık.Yeni serverdan birine başladık ama diğerine geçmek istiyoruz.Bir daha kayıt yaptırmadan geçebiliriz değil mi ?

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •