Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 129
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4
    Saçmalık tabi programın ayarlar kısmından düzeltebilsek telefonn numaramızı başından 0 kaldırırırz adamlar böyle bir kolaylık dahi sağlamamış inşallah bir çözüm bulurlar yoksa bunca insan mağdur kalacak..

  2. #32
    ntt destek ekibinden çözüm bekliyoruz çok sayıda mağdur var !

  3. #33
    Senior Member KisacaGokhan's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Turkey
    Posts
    112
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    AGONY
    Server
    KO -> Manes
    Race
    Karus
    Çözüm bulunacak mı???

  4. #34
    çözüm bulun acil bende de aynı hata var. Uygulamadaki telefonumuzun başındaki sıfırı atabilsek güzel olurdu.

  5. #35
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4
    Çözüm inşallah bulunur.. herkes bekliyor mağdur olan o kadar insan var ki ne yazık keşke bunu belirtirken başına 0 koymayın diye bi yazı geçip yada uygulamayı ona göre ayarlasaydınız..

  6. #36
    Senior Member Precise1HP's Avatar
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    154
    Türkiye +90 ekledikten sonra 0 koymanızda ilginç olmuş ama umarım çözümü vardır

  7. #37
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1
    Bende ayni konudan muzdaribim suan.. kodu kabul etmiyor

  8. #38
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1
    ++++++++++++UP

  9. #39
    Neden kimse açıklama yapmıyor ??

  10. #40
    Senior Member KisacaGokhan's Avatar
    Join Date
    May 2018
    Location
    Turkey
    Posts
    112
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    AGONY
    Server
    KO -> Manes
    Race
    Karus
    ++++++++++

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •