Eski server oyuncusuyum ve yeni serverla işim yok.
Bunca yaygara bunun içinmiydi ?
Yeni server geleceğini biliyorduk ama eskileri hiçe saydınız.
Sadece oyuncu çekmeye yönelik bir iş.
Eski sunucular için hiç bir şey yok !
Eski server oyuncusuyum ve yeni serverla işim yok.
Bunca yaygara bunun içinmiydi ?
Yeni server geleceğini biliyorduk ama eskileri hiçe saydınız.
Sadece oyuncu çekmeye yönelik bir iş.
Eski sunucular için hiç bir şey yok !
JustInTime
Abi yani ne bekliyordunuz ki şu Knight Online yönetimlerinin sizin çıkarınızı düşündüğünü bir kere gördünüzmü herifler reklamın iyisi kötüsü olmaz diye böyle bir HYPE yapıp batırdılar işte reklam yaptılarmı yaptılar 20bin kişi girdimi yayına girdi 5 dk sonunda 5 bine düşmüş olsada fark etmez benim anlamadığım hadi insanlar bu kadar heyecanlandı yayıncılar niye bu kadar heyecanlandı içi bomboş bir güncelleme olduğunu onlar zaten biliyordu yok ibex pot geri gelene yüz koyma falan filan yazık gerçekten çok yazık okçu skilleri problemli warrior skilleri aşırı güçlü falan böyle dertlerle uğraşcaklarına herifler bu türkleri daha nasıl yolarız diye yeni server açmış saçmada bir mobil uygulama yapmışlar zaten belli problemli bir uygulama 2 saat uygulamayı anlatmaya çalıştılar zaten KISACASI YAZIK ÇOK YAZIK ŞU OYUNDAN HALA BİRŞEYER BEKLEYENLERE ACIYORUM
NTTNow uygulaması ÇOOOK iyi oldu, Multi Pazarcı ve Farmcılara Güle Güle....
ama ben de ekstra bir içerik bekliyordum, bu hayal kırıklığı oldu açıkçası...
ya ne guzel oldu pazarci ceteleri yeni serverde olmayacak ya keske eski serverler icinde olsa bu durum gem fragment bus hele jr cileri yazmadim daha cilsirin cildirin
Evet arkadaşlar her zamanki gibi yine şaşırmadık.
Logos uyandı geldi.(yeni server).
Kasmayın boşuna herkesde artık androit telefon varLise önünde bekleyip 20 lira versem 100 tane hesap onaylatırım
Kurian çetelerini engellesinler yeter.
Şimdi akara ve manes sunucularının açılışını hatırlayın. Bu sayaç olayının sonunda ne farkları var Allah aşkına ? NTTNow güzel bir uygulama ama çözüm değil. Yüz tarama sistemi olsa ne olur olmasa ne olur ? Yine akara manes gibi iki server açılıyor, yine userler bölünüyor, yine 3-5 ay sonra eski serverler gibi olacak. Ne anladık şimdi bu işten ? Yine pay2win ? Yine hileler var ? Yine buglar var ? Hiç mi insanların düşüncelerini önemsemiyorsunuz ? Biliyorum bu oyunun geliştiricisi siz değilsiniz ve sizin söz hakkınız yok ama yapımcılara iletmiyor musunuz ? Gerçekten merak ediyorum.