Teknik bir sorun yaşanmadığı taktirde hesap paylaşımları ya da hesap satımları durumunda, telefon numarası ile ilgili sorun yaşayan oyuncularımız, müşteri hizmetlerinden destek alamayacaklardır.
burayı ıyı okuyun karekter alıp sattanlr
Teknik bir sorun yaşanmadığı taktirde hesap paylaşımları ya da hesap satımları durumunda, telefon numarası ile ilgili sorun yaşayan oyuncularımız, müşteri hizmetlerinden destek alamayacaklardır.
burayı ıyı okuyun karekter alıp sattanlr
KNIGHT ONLINE
Şimdi nttnow uygulaması olmadan yeni sunucularda oynanmayacak mı? Bu kısmı tam anlamadım, biri açıklarsa sevinirim.
ACTA NON VERBA
Otp zorunlu mu yeni sunucular için
2. Soru otp ve nttnow aynı tel numarasındamı olmak zorunda
3. Soru oyuna girerken bizden yine doğrulama isteyecekmi yoksa sadece 1 defa doğrulama yapsak yeterlimi yani sim kartı doğtuladıktan sonra oyuna girişlerde nttnow u kullanacakmıyız
NTTNow HER TELEFONA UYUMLU DEĞİL
SAMSUNG S3 MESELA
YENİ TELEFON MU ALICAZ
AYIPTIR...
Uzun zamandır forumda ahkam kesen "Çoklu pc lere dokunamazlar" diyenlere kapak niteliğinde olmuş. Masraflarınıza artık yeni telefon hatları da eklendi. Hem de yeni zamlarla birlikte. Ticarethanelerinizi artık nasıl kurarsınız bilemiyorum.
En çok bunu beğendim.. Süpersiniz harika oldu bu.
Yaşasın bir post daha kastım!!!
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder. Dante gibi ortasındayız ömrün. Delikanlı çağımızdaki cevher, Yalvarmak, yakarmak nafile bugün, gözünün yaşına bakmadan gider.
Nttgame adresinde ki telefon numarası ile uygulamada ki numara aynı olmaz zorunda mı?
nttgame hesabındaki numara ile nttnow uygulamasındaki telefon numarası aynı mı olmak zorunda ?
NTTGame Community Team l @PeraNTT
Be sure to read the Forum's Rules before posting!
Can't solve your problem on the forums? Submit a Support Ticket
Kazanmak yada kaybetmek önemli değildir; iyi dövüş, saygı duysunlar.
Cheat Reports Kullanımı