Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33
  1. #21
    Member
    Join Date
    May 2018
    Posts
    33
    Nickname
    IDariUsI
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    FallenDemon
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Kullandığınız illegal makro programı nedeniyle gönderildiniz.
    iyi çalışmalar teşekkürler knight hayatınızda herkese başarılar.
    Last edited by erbeyserhat; 01-15-2019 at 02:07 PM.

  2. #22
    devam, en güzel çalışma bunlar

  3. #23
    Ya birakin arkadaşlar adamlar bize ban atiyorlar gerekcesinide goster o zaman kardeşim . Sana ksc atmisim video gondermisim macro var diye bana konusmanin tamami diyorsun gelip benim carima bu 2. 7 gun ban atiyorsun oyunun iyice tadini kacirdiniz car acildiktan sonra cari bosaltip birakiyorum paramizla rezil olacak değiliz .

  4. #24
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    areste pazarda gezdiğim karakterim hapise atılmış neden atılmış hangi sebeple öğrenebilirmiyim?

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4
    Merhaba iyi günler hiçbişey kullanmadığım halde ban yedim ne itemim var ne boss kestim kendi çapımda azcık eğleneyim vakit geçireyim diyen bi öğrenciyim oyuna başladım 10 gün falan oldu hesabım hapse girdi bişey yapmadım neden girdiği hakkında fikrim yok yani gerçekten gece 3 de pazar kurdum uyudum kalktım 10da ne olduğu hakkında fikrim yok ne zaman slot kestiğimi bile hatırlamıyorum en son yada küfür falanda etmedim çok garip geldi anlayamadım

    800 kc aldım trade açmaya çalışırken site bugu oldu 10 kc gitti dedim 790 kcye item alayım satayımda azcık item alırım elime ne olduğunu anlamadım gerçekten çok garip kcm olmadığı için tickette atamıyorum yardımcı olup ticket atabilecek varmı keşke bi açıklama yapılsa .

    Nickim=Tantalos
    Server=Rosetta

  6. #26
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    2
    Haksız Yere Zindana Atıyorsunuz 2 Gundur Pazarda Olan Karakterimi Bugun Giriş Sağladıgımda Zindana Gonderildiğini Gordum Kimsenin Emegini Boş Yere Harcıyamazsınız Alınan Premum Paralarını Biz Sokaktan Toplamıyoruz, Varsa Bi Belgeniz Kanıtınız Gonderin Aksi Halde İgili Kurumlara Basvurarak Hakınızda Yasal Takip Başlatıcagımı Belirtirim... Karakter Adı:ShoowTim3 Sunucu: Destan İncelenip Donus Saglanmasını Rica Ederim

  7. #27
    Buna bende katılıyorum şöyle örnek vereyim hiç bir şey kullanmadığım int adream priestim hapse atıldı tradesi bile kapalıydı sadece buff almak için kullandım priesti ama makro kullandığım karakter aktif olarak kullanıyorum biraz saçma geldi

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba arkadaşlar,

    14.01.2019 tarihi itibariyle zindana gönderilen oyuncu sayımız 774 olmuştur. Bu oyuncularımızın hesapları TPT, Makro ve Pedal kullanımı nedeniyle işleme alınmıştır.

    Bu tür durumlara düşmemek adına lütfen bilgisayarınızda bulunan illegal yazılım ve pedalları kaldırdığınızdan emin olun. Ceza alan oyuncularımızın bu durum hesap sicillerine işleyecek ve tekrarlamaları halinde hesapları süresiz olarak kapatılacaktır.

    Unutmayın, illegal program kullanan oyuncular hakkında cezai işlem uygulamaya devam edeceğiz.

    Not: Dizin isteklerini oyun yöneticilerinin inisiyatifine bağlı olarak paylaşılabilir. Herhangi bir zorunluluk bulunmamaktadır.

    Donanımsal olarak yapılan makrolar yasak mı?

    -Evet, yasak. Oyun içerisinden yapılan kontrollerde eğer makro olduğunuz ortaya çıkarsa zindana gönderilirsiniz.

    Peki donanımlarım Xigncode taramasında çıkıyor ve bu yüzden mi zindana gönderiliyorum?

    -Hayır, Xigncode taramalarında donanımsal makrolara bir işlem yapılmıyor. Üçüncü parti program kullanan ve kayıt altına alınan oyunculara işlem uygulanmaktadır. Örneğin; Capslock, Actool ve diğer makro yazılımları.

    Kullanmasam bile bilgisayarımda donanıma ait makro programı bulundursam zindana gönderilir miyim?

    -Hayır, donanımsal yazılımlara herhangi bir işlem uygulanmamaktadır. (*Donanımsal program olsa bile oyunumuz üzerinde kullanırsanız ceza alabilirsiniz.)
    Üçüncü parti program (donanımlar harici) bilgisayarınızda bulunuyorsa silmeniz sizin için iyi olacaktır. Olası taramada ya da oyuna girişlerinizde Xigncode tarafından yakalanmanız mümkün.

    Ben suçsuzum ama zindana gönderildim bunun nedeni nedir?

    -Zindana gönderilen oyunculardan bir tanesi bile suçsuz değildir. Bu oyuncularımızın hangi tarihte denediği, hangi dizinde olduğu ve ne zaman yakalandığına dair kanıtlarımız bulunmaktadır. Ayrıca yapılan bu taramalar otomatik değil, teker teker hesaplar incelenerek işleme alınmaktadır. Tek tek inceleme sayesinde hata olasılığımız 0'a indirilmiştir.

    Teşekkürler,

    NTT Game || Knight Online Takımı
    sayın gm benim destan serverindeki 36 lvl bronz preli ve üzerinde gb olan pazar karakterim oyuna girdiğimde hapse girdiğini gördüm 36 lvl bir karakter ne yapmis olabilirde hapse giriyor bana acıklayabilir misiniz acaba ?

  9. #29
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2018
    Posts
    4
    destan serverinde 36 lvl ekonomiuzmani nickli karakterim karakter nerede nerede hic lüfere gecmedi cenimci pazar günü sabah 10 aksam 10 calısan bir adamim 10 da gelip 2-3 saat pazarda dolandığım karakter bronz preli üzerinde altın bar bir miktar 10gb kadar 36 lvl'e kasıp kacgündür pazarda gecen karakter sürekli acıkda bırakmıyorum günde 3-4 saat max ne yaptım hapse girdi karakterin günde kac saat online olduuna bakın yani ne yaptım ki ben 36 lvl? 12 saat motorun üstünde calsııyorum yemek dağıtıyorum yağmur camur kazandığımız parayı böyle mi hic aradasiniz insanlığınız bitmis ayıp ayıp. insani oyundan sogutuyorsunuz

  10. #30
    Member
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    42
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Makro kullanan oyuncular hakkında cr verdiğim zaman ''oyun içi kontrol edilecektir'' denilerek konu kapatılıyor..Oyun içi kontrol nasıl yapılıyor ? En azından cr 'nin sonucu öğrenebilsek yani 1 hafta gibi veya 3 gün gibi bir süre verilen cevaplar silinmese ve takibini yapabilsek çok iyi olur.Kastığı slota ks geldiği zaman makro açan oyuncuları normal zamanda yakalamak mümkün değil ? Haliyle video çekip paylaşıyoruz ama oyuncular hiç ceza almadan devam ediyorlar ? Bunun mantıklı açıklaması olmalı? Cezalar uygulansın fazlasıyla tamam ama asıl gözden kaçanlar insanlara en çok zarar verenler..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form