Results 1 to 8 of 8

Thread: Bug's hatası

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    11

    Bug's hatası

    Son 1 aydır oyuna normal giriyorum ama 10/15 dakıka içinde Bug Hatası alıp oyundan atıyor. Bu hatayı genelde map değiştirirken alıyorum ama map değiştirmesemde moradonda pazarda otururkende aynı hatayı veriyor ve atıyor. İşin kötü tarafı Diez de oynuyorum ve pre yok her seferınde oyuna girmek için o kadar sıra beklıyorum ve tam girdim diye sevinirken Karşımda BUG hatası Kullandığım Pc;Casper Laptop İ7 işlemci,8 gb ram,2 gb ekran kartı var. 3 ay once sıfırdan format attırdım ve tum sürücüler legal olarak yüklendi,Win7 orjinal kuruldu.bu hatayı almaya başladığımda önce versiyonu 1/2 geri alıp yeniden yükleyince bi süre hata vermiyordu ama hata tamamen geçmediğinden oyunu komple silip siteden son versiyondan sıfırdan kurdum. Hevesle oyuna girdim ve ilk map değiştirdiğimde Karşımda o müthiş yazıyı (Bug ınspected sorry yazan o beyaz kutu) görünce......
    sorunum hala devam etmekte bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
    Not:Pc de sadece Knight ve chrome yüklü,başka herhangi bir oyun,program vs yok. Windovsun kendi defenderi haricinde herhangi bir antivürüs programı da yok.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Beşiktaş
    Posts
    420
    Nickname
    BayerischeMotorenW
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Seni Yazdim Kalbime
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Merhaba ,
    Oyunu silip kurunuz.
    Windows ve Driverlerini guncelleyiniz

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by BayerischeMotorenW View Post
    Merhaba ,
    Oyunu silip kurunuz.
    Windows ve Driverlerini guncelleyiniz
    windows ve driverler güncel ve kendi sitelerinden kurulu, oyunu 2 defa sildim ve siteden yükledim sonuç aynı..

  4. #4
    Senior Member ISpeedycort's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    이스탄불 / 칠면조
    Posts
    1,359
    Nickname
    빠른코르트
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Jaws89 View Post
    windows ve driverler güncel ve kendi sitelerinden kurulu, oyunu 2 defa sildim ve siteden yükledim sonuç aynı..
    Yönetici Olarak Çalıştırmayı Denedin mi?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by ISpeedycort View Post
    Yönetici Olarak Çalıştırmayı Denedin mi?
    evet sonuç aynı

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Beşiktaş
    Posts
    420
    Nickname
    BayerischeMotorenW
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Seni Yazdim Kalbime
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Ethernet haric kullanmadiginiz Ağ Baglantilari kapatip deneyiniz.

  7. #7
    Moderator SkCLucky's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Posts
    2,648
    Merhaba,

    Aşağıdan alternatif indirme linkini kullanarak 0 dan kurulum yapma şansınız var mı?

    Alternatif İndirme Linki

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by SkCLucky View Post
    Merhaba,

    Aşağıdan alternatif indirme linkini kullanarak 0 dan kurulum yapma şansınız var mı?

    Alternatif İndirme Linki
    şu an işyerindeyim akşam gidince denerim...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •