Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
  1. #11
    Game Master Team Leader Khenarth's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    8,588
    Merhaba arkadaşlar,

    Hangi internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsunuz?

  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    363
    Quote Originally Posted by Khenarth View Post
    Merhaba arkadaşlar,

    Hangi internet servis sağlayıcısından hizmet alıyorsunuz?
    Turkcell Süperonline Fiber İnternet

  3. #13
    Game Master Team Leader Khenarth's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    8,588
    Farklı bir DNS kullandığınızda sorun devam ediyor mu?

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    363
    Quote Originally Posted by Khenarth View Post
    Farklı bir DNS kullandığınızda sorun devam ediyor mu?
    Dns otomatik alıyor. Herhangi bir açık vermemek adına extra hiçbir müdahale yapmamaya özen gösteriyorum. Öneriniz varsa bir dns onu yazabilirim.

  5. #15
    Game Master Team Leader Khenarth's Avatar
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    8,588
    Google DNS kullanarak deneme yapabilirsiniz.

    8.8.8.8
    8.8.4.4

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    363
    Quote Originally Posted by Khenarth View Post
    Google DNS kullanarak deneme yapabilirsiniz.

    8.8.8.8
    8.8.4.4
    yaptım buda olmadı

  7. #17
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    4,231
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by tsunamiavm61 View Post
    yaptım buda olmadı
    Bilgisayarınızda bulunan tüm eski clientları silin. Oyunu tamamiyle kaldırın, DNS'yi otomatik olarak algımasını sağlayın. Internet Explorer > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ Bağlantılarına basıp en üstte Ayarları Otomatik Algıla seçeneğinin tikli olduğuna emin olun.

    Bilgisayarı yeniden başlatın ve buradaki alternatif linki indirip kurabilir misiniz?

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    363
    Quote Originally Posted by GamesDepot View Post
    Bilgisayarınızda bulunan tüm eski clientları silin. Oyunu tamamiyle kaldırın, DNS'yi otomatik olarak algımasını sağlayın. Internet Explorer > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ Bağlantılarına basıp en üstte Ayarları Otomatik Algıla seçeneğinin tikli olduğuna emin olun.

    Bilgisayarı yeniden başlatın ve buradaki alternatif linki indirip kurabilir misiniz?
    Yani herzaman çözüm yeniden silip yüklemekle mi oluyor? Bunuda deneyelim akşama yine yazarım. Bu arada zaten dns otomatikteydi syn Gm değiş dedi diye yaptım yine olmadı.

  9. #19
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    4,231
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by tsunamiavm61 View Post
    Yani herzaman çözüm yeniden silip yüklemekle mi oluyor? Bunuda deneyelim akşama yine yazarım. Bu arada zaten dns otomatikteydi syn Gm değiş dedi diye yaptım yine olmadı.
    Bir çok ihtimal var bu nedenle her bir seçeneği değerlendiriyoruz. Genelde alternatif link üzerinden kurulum yapıldığından bu problem aşılabiliyor.

  10. #20
    Senior Member Lasttear's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    219
    Nickname
    StarS
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    ORC
    Server
    KO -> Gaia
    Race
    Karus
    Biraz sabır 2299 geliyoe yakında sanırım

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •