Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 113
  1. #41
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Turkiye
    Posts
    95
    Nickname
    iLBEY
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    @Eryudes özel mesaj bakabilirmisin

  2. #42
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    ナイトオンライン
    Posts
    16,970
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

    Kontrol ediyorum.

  3. #43
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Turkiye
    Posts
    95
    Nickname
    iLBEY
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba,

    Kontrol ediyorum.
    bölgemizde bulunun servis saglayıcı 4 adet ip adres kullanıyor hepsini denediler aynı hata alıyorum tum ip adreslerinden

  4. #44
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    ナイトオンライン
    Posts
    16,970
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

    Genel olarak kullanılan IANA-IP platformunda, kullandığınız tüm IP adresleri daha önceden Çin tarafından kullanılmış gözüktüğü için bu hatayı almaktasınız. Sizin için yeni bir yama hazırlayarak bu sorunu gidermeyi planlıyoruz. Kullandığınız IP adres statik değil mi?

  5. #45
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Turkiye
    Posts
    95
    Nickname
    iLBEY
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba,

    Genel olarak kullanılan IANA-IP platformunda, kullandığınız tüm IP adresleri daha önceden Çin tarafından kullanılmış gözüktüğü için bu hatayı almaktasınız. Sizin için yeni bir yama hazırlayarak bu sorunu gidermeyi planlıyoruz. Kullandığınız IP adres statik değil mi?
    static.ttnet.com.tr ulke turkıye ipadresim coma girince bu yazıyor

  6. #46
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Turkiye
    Posts
    95
    Nickname
    iLBEY
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba,

    Genel olarak kullanılan IANA-IP platformunda, kullandığınız tüm IP adresleri daha önceden Çin tarafından kullanılmış gözüktüğü için bu hatayı almaktasınız. Sizin için yeni bir yama hazırlayarak bu sorunu gidermeyi planlıyoruz. Kullandığınız IP adres statik değil mi?
    ip adresimler ilgili bilgileri jpg yaparak özelden yolladım size @Eryudes

  7. #47
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Turkiye
    Posts
    95
    Nickname
    iLBEY
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    @Eryudes özel mesaj ile static ve local ip adresimi yolladım

  8. #48
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    12
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    DominatedS
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Çin bölgesi şimdi oyuna giremez mi?

  9. #49
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2018
    Posts
    12
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    DominatedS
    Server
    KO -> Rosetta
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Merhaba,

    Genel olarak kullanılan IANA-IP platformunda, kullandığınız tüm IP adresleri daha önceden Çin tarafından kullanılmış gözüktüğü için bu hatayı almaktasınız. Sizin için yeni bir yama hazırlayarak bu sorunu gidermeyi planlıyoruz. Kullandığınız IP adres statik değil mi?
    Çin bölgesi şimdi oyuna giremez mi?

  10. #50
    Senior Member Sariaslan's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    İstanbul
    Posts
    326
    Class
    KO -> Priest
    Quote Originally Posted by IDraculaRevengeSoul View Post
    Çin bölgesi şimdi oyuna giremez mi?
    Evet giremiyor.
    Sanırım sadece avrupa ve amerika bölgesinden oyuna girişler aktif.

    @eshnaf dostum eryudes'in dediği statik ip olayını şöyle deneyebilirsin. Daha önce verdiğim adrese girip ip adresini öğren bir kenara not et veya ekran görüntüsü al. Daha sonra modemini kapatıp 10 saniye bekle tekrar aç. İnternet bağlantısı sağlandığında tekrardan ip adresine bak. Eğer değişmiş ise dinamik ip kullanıyorsun, değişmemiş ise statik ip kullanıyorsun demektir. Eğer dinamik kullanıyorsan ve ip değişiminde tekrardan çin üzerinden kullanılmış bir ip alınıyorsa hizmet sağlayıcısı ile alakalı bir problem var. ip havuzları sıkıntılı.

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •