Sizce beyler bence oyun kaybedecektir bu indirim bitmesinden dolayı. Hali hazırda kimi oyunculara indirimli hali bile fazla geliyordu.
Oyuncular ellerindeki puslar bitince yavaş yavaş bırakmaya başlayacak.
Mgame'in kazancının sabit olmasından dolayı aynı şekilde oynanmaya devam edecek.
Sizce beyler bence oyun kaybedecektir bu indirim bitmesinden dolayı. Hali hazırda kimi oyunculara indirimli hali bile fazla geliyordu.
Şirket bu istediği fiyata satar isterse zam yapar zorla almıyoruz.
Kendisine yapar örnekler bol kingdom online , phantomer, mad tanks.
Sadece sorun pus itemleride değil her şeyin pus koyulması 10 sene önce rekabet şartları şimdi şartlar bir değil en baba gold pre alırdın almasanda olurdu %30 exp farkı vardı.
artık kimse prenium olan oyunlara ilgi göstermiyor twitch yayınlarına bak en çok hangi oyunlar izleniyor ortaya çıkıyor
Ne kadar konu açarsanız açın anket düzenlerseniz düzenleyin önüne geçemezsiniz ama hayırlısı
İndirim olmasına rağmen exp slotlarının çoğu boş, şimdi dahada kötü olacak exp kasacak adam bulmakta zorluk çekeceğiz.
Ben rosettada oynayam biriyim 3200 cash 500 tl bile olsa bizim milletimiz alır oynar insanları hırs bürümüş 1 kere ölmemek için pustan herşeyi alan bir milletiz indirim yerine sabit kur gelmeli yoksa yakında bu oyunu oyn gibi oynamak isteyen kişiler premium bile alamaz.
Oyuncular ellerindeki puslar bitince yavaş yavaş bırakmaya başlayacak.
ben hep 50liralık cash alıyorum kafam rahat
Pus itemi almayalım o zaman yarından sonra. Boykot gibi birşey olsun.