Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Game Master Khaliz's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6,461
    Class
    Rogue
    Race
    El-Morad

    [Duyuru] Hesap Alım/Satım İşlemleri Hakkında

    Herkese Selamlar,

    Müşteri Destek Ekibi olarak siz değerli oyuncularımıza son dönemde sıkça karşılaştığımız önemli bir sorundan bahsetmek istiyoruz: “Gerçek Para” ile eşya/hesap/karakter satışı yapılması ve satıcıların bize hesaplarının çalındığını belirterek, alıcıları mağdur etmeye çalışmaları…

    Oyuncularımızın aktif olarak kullandığı siteler ve forumlar aracılığı ile gerçek para karşılığında eşya/hesap/karakter satışı gerçekleştiren bazı kullanıcılar, parayı aldıktan sonra Müşteri Destek Ekibimize, satışını gerçekleştirdikleri ürünün çalındığını beyan ederek hesapların kapatılmasını ve bu ürünün kendilerine iade edilmesini talep etmektedirler. Genellikle bu durum bir tarafın mağduriyeti ile sona ermektedir.

    NTT Game olarak Knight Online’ın yayıncılığını üstlendiğimiz günden bugüne, siz oyuncularımıza “Gerçek Para karşılığında eşya/karakter satışı ve karşılığı ne olursa olsun hesap satışı/paylaşımı kesinlikle yasaktır” bilgilendirmesini yapıyoruz. Bu gibi alışverişlerde kesinlikle taraf değiliz ve karşılaşılabilecek olası sorunlarda müşteri hizmetlerimiz kesinlikle destek vermeyecektir.

    NTTGame olarak; mağdur olmamanız adına hangi siteden olursa olsun “Gerçek Para” ile bu gibi alışverişler yapmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü bu gibi alışverişlerde, kötü niyetli satıcılara denk gelebilir ve dolandırılabilirsiniz. Böyle bir durumda, bu gibi satışların tarafımızca yasaklanmış olması sebebiyle, herhangi bir hak talebinde bulunmanız mümkün olmayacaktır.

    Bu gibi sorunlar ile karşılaşmamak için ticari faaliyetlerinizi oyun parası karşılığında, oyun içerisinden sürdürmenizi ve karşılığı ne olursa olsun “HESAP” alışverişinde bulunmamanızı öneririz.

    NTTGame Destek Ekibi
    Last edited by Khaliz; 06-21-2018 at 04:47 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form