Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    10

    Arkadaslar oyuna giremıorum Launcer MFC Hatası alıorum lütfen yardım

    Arkadaslar oyuna giremıorum Launcer MFC Hatası alıorum lütfen yardım

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    10
    aynı hatayı bnde alıorum

  3. #3
    Senior Member Nyyd's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    1,632
    Merhaba,

    Bilgisayarınızda herhangi bir client veya kopyası olmadığından emin olunuz. Sisteminizden oyunu kaldırdıktan sonra kurulum yapmadan önce oyunun daha önce kurulu olduğu yerden C veya D yerel disk üzerindeki [PHP]C:\NTTGame\KnightOnlineEn
    D:\NTTGame\KnightOnlineEn[/PHP] yolunu takip ederek bu klasör içerisindeki kalan dosyalarıda silerek buradan tekrardan oyunu indirerek kurulum yapınız.

    Sorununuzun devamı halinde konu altından veya özel mesaj yoluyla geri dönüş yapabilirsiniz.
    Kusursuz olmakta bir kusurdur...!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    10
    teşşekkür ederim

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    10
    deniyorum şuıan inmesini beklıorum

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    10
    aynı hatayı alıorum ya ne yapcam off

  7. #7
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    12,090
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by emrekann1142 View Post
    aynı hatayı alıorum ya ne yapcam off
    Merhabalar,

    İşletim sisteminizi öğrenebilir miyim?

    Ek olarak Launcher dosyanıza sağ tıklayıp özelliklere basınız.
    Güvenlik sekmesinden kullanıcı adınızın bulunduğu (Users) bölümde "Tam Denetim" verip dener misiniz?



    Örnek fotoğraf yukarıdaki gibidir.

    Olup olmadığı hakkında konunuz üzerinden bildiriniz.

  8. #8
    Senior Member onderonder_ser's Avatar
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Miami GA
    Posts
    371
    Nickname
    onderonder_ser
    Class
    KO -> Warrior
    Clan
    DarkBrotherHood
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Sana 2 tane seçenek sunacağım
    birincisi Bilgisayarını Kapat Bilgisayarını Güvenli Modda Çalıştır Knight Online'yi Öyle Kaldırmayı Dene Ve Oyun Hangi Disk'teyse oradan kalan klasör olacaktır onları kendin sil daha sonra bilgisayarını başlat ve oyunu tekrar kurulum yap ve oyuna giriş yapmayı dene
    ikincisi'de launcher'e sağ tık , özellikler , uyumluluk , windows xp sp2 modunda çalıştır'' diyosun . tekrar deniyorsun eğer 2'sini yaptığın halde düzelmez ise yaz tekrardan yardımcı olmaya çalışırım.
    Bize yeni düşmanlar lazım. Eskileri hayranımız oldular.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    10
    dediğiniz herşeyi yaptım gene olmuyor bu arada dier oyunlarda açılmıor launcher hatası verıo kafayı yicem ya format atsam düzelirmi ne yapmam lazım

  10. #10
    Moderator GamesDepot's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Istanbul
    Posts
    12,090
    Nickname
    xxxxxxCeZaxxxxxx
    Class
    KO -> Rogue
    Clan
    Independence
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by emrekann1142 View Post
    dediğiniz herşeyi yaptım gene olmuyor bu arada dier oyunlarda açılmıor launcher hatası verıo kafayı yicem ya format atsam düzelirmi ne yapmam lazım
    Format atarsanız kesin çözüm olur diye düşünüyorum.
    Aslında ben bilgisayarınıza virüs bulaştığını düşünüyorum. Windows 7 ise combofiz ile taratma gerçekleştirebilirsiniz.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •