Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 55
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    967
    Quote Originally Posted by TEFOOREIS View Post
    Teşekkür ederim,fakat KO'da sıkıntı yok zaten sorun XIGNCODE'da.Onun da tüm dosyalarıyla gerekli işlemleri yaptım ama yararı yok.
    KO klasörünü değiştirdiğinizde Eryudes ile yaptığınız bir çok işlemi yapmış gibi olacaksınız zamanınız var ise bir deneyin pişman olmazsınız

  2. #32
    Member TEFOOREIS's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    佛罗里达
    Posts
    84
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post


    Bunu bir dener misiniz?
    Dün akşam denemiştim Kafadan buraya direk dalmadım araştırma yaptım baya en son çare size başvurdum.

  3. #33
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    ナイトオンライン
    Posts
    16,584
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Başlat -> CMD (Yönetici olarak) -> netsh winsock reset yazın ve uygulayın. Bu komuttan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

  4. #34
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    967
    Birde Hocam windows 10 nu formatladım demiştiniz formatlarken eskiden kalma bir iso mu kullandınız güncel microsoftan indirip mi kullandınız?

    Birde aklıma gelen ilk şey ya da benim başıma gelse yapacağım bir windows 7 ya da 8 bulup onu kurardım. ardından Ekran kartımı kurar KO yu yükler denerdim.

  5. #35
    Member TEFOOREIS's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    佛罗里达
    Posts
    84
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    Başlat -> CMD (Yönetici olarak) -> netsh winsock reset yazın ve uygulayın. Bu komuttan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
    Maalesef sonuç aynı.

  6. #36
    Member TEFOOREIS's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    佛罗里达
    Posts
    84
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Tekdost View Post
    Birde Hocam windows 10 nu formatladım demiştiniz formatlarken eskiden kalma bir iso mu kullandınız güncel microsoftan indirip mi kullandınız?

    Birde aklıma gelen ilk şey ya da benim başıma gelse yapacağım bir windows 7 ya da 8 bulup onu kurardım. ardından Ekran kartımı kurar KO yu yükler denerdim.
    Windows'un sürümüyle bir ilgisi yok dostum aynı bilgisayarda bir süre önce oyunu oynayabiliyordum.

  7. #37
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    ナイトオンライン
    Posts
    16,584
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    C:\Windows klasörü içerisinde "xhunter1.sys" isimli dosya varsa silip tekrar dener misiniz?

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    967
    Quote Originally Posted by TEFOOREIS View Post
    Windows'un sürümüyle bir ilgisi yok dostum aynı bilgisayarda bir süre önce oyunu oynayabiliyordum.
    Hocam ozamandan bu zamana hem işlemciler de ki açıklar için olan güncellemeler hemde oyunla ilgili bir çok güncelleme geldi belki patchler sırasında bır sorun oldu.
    Olasılıklarınız tükenince ilk önerim olan diğer cihazınızdaki KO klasörünü kopyalayıp sorun olan cihazınıza yapıştırıp denemeniz .
    2. olarak windowsu 7 ya da 8 ile değiştirip denemeniz çok zamanınızı alacak şeyler değil aslında . Güncellemelerle uğraşmadıgınız zaman

  9. #39
    Game Master Eryudes's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    ナイトオンライン
    Posts
    16,584
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Tekdost View Post
    Hocam ozamandan bu zamana hem işlemciler de ki açıklar için olan güncellemeler hemde oyunla ilgili bir çok güncelleme geldi belki patchler sırasında bır sorun oldu.
    Olasılıklarınız tükenince ilk önerim olan diğer cihazınızdaki KO klasörünü kopyalayıp sorun olan cihazınıza yapıştırıp denemeniz .
    2. olarak windowsu 7 ya da 8 ile değiştirip denemeniz çok zamanınızı alacak şeyler değil aslında . Güncellemelerle uğraşmadıgınız zaman
    Muhtemelen arkadaşın uygulamadığı ya da atladığı ufak bir detay var. O yüzden sürekli olarak hata almaya devam ediyor

  10. #40
    Member TEFOOREIS's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    佛罗里达
    Posts
    84
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Europa
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Eryudes View Post
    C:\Windows klasörü içerisinde "xhunter1.sys" isimli dosya varsa silip tekrar dener misiniz?
    Bu da yok

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •