Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 50
  1. #1
    Member koyuncu351's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    İzmir
    Posts
    65
    Nickname
    Eshe
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad

    Knight Online'nın Yeni Bilgisayarlarda Kasma Sorunu

    Merhaba,

    Oyunun grafik yazılımları eski olduğu için yeni bilgisayarlarda aşırı derecede fps düşüşleri yaşıyorum. Bunun ile alakalı bir güncelleme gelecekmi bir gelişme olacak mı şimdiden teşekkürler.

    Destan - IEshe

  2. #2
    Member koyuncu351's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    İzmir
    Posts
    65
    Nickname
    Eshe
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Sistem bilgilerim bu şekilde moradon da cz de dolaşırken fps 12 13 arasında geziyor gerçekten artık şu sıkıntılara bir çözüm gelsin o kadar para verip bilgisayar topluyoruz ama knightta kasıyor.

    Radeon Yazılım Sürümü - 18.3.1
    Radeon Yazılım Sürümü - Adrenalin
    Grafik Yonga Seti - AMD Radeon (TM) R9 380 Series
    Bellek Boyutu - 4096 MB
    Bellek Türü - GDDR5
    Çekirdek Saati - 1040 MHz
    Windows Sürümü - Windows 10 (64 bit)
    Sistem Belleği - 8 GB
    CPU Türü - Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz

  3. #3
    Senior Member GengaR_AreS's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    289
    Nickname
    GengaR
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad
    Şimdi moderatör olmaya hevesli genç bi arkadaşımız gelir "yeni bilgisayarlar kasıyorsa eski bilgisayarda oynayın. o zaman sorun yaşamazsınız." yazar. Hazırlıklı olalım.

  4. #4
    Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    Şimdi moderatör olmaya hevesli genç bi arkadaşımız gelir "yeni bilgisayarlar kasıyorsa eski bilgisayarda oynayın. o zaman sorun yaşamazsınız." yazar. Hazırlıklı olalım.
    +1 ben önerilere uyup apu sistem pc topladım a10 işlemcili hem kasmasan oynuyorum hem 300 wat suply ile elektrik tasarrufu yapıyorum

  5. #5
    Senior Member SnipeRNe0o's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    gezi
    Posts
    140
    Nickname
    lQuin & IQui
    Class
    KO -> Priest
    Clan
    ITheLeGeND
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by GengaR_AreS View Post
    Şimdi moderatör olmaya hevesli genç bi arkadaşımız gelir "yeni bilgisayarlar kasıyorsa eski bilgisayarda oynayın. o zaman sorun yaşamazsınız." yazar. Hazırlıklı olalım.
    Değişik ve hoş bir yaklaşım o hadle farklı bir şey söyleyeyim belki şaşırırsın '' HP Pavilion Gaming 15-CB001NT Intel Core i7 7700HQ 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1050 Windows 10'' gibi bir makinada bile bazen kasma olabiliyor anlatmaya gerek yok görüyoruzz
    İllegal İs Death ..



    Mustafa Kemal Atatürk

  6. #6
    Member _SKELET_'s Avatar
    Join Date
    Feb 2018
    Location
    Bodrum
    Posts
    70
    Class
    KO -> Kurian
    Clan
    Protection
    Server
    KO -> Gordion
    Race
    El-Morad
    i7 8700 k işlemci nvida GTX 1080 Tİ 16 Gb ram 240 gb ssd var bende ama gateler den geçerken bazen 5 6 saniye donma oluyor yapıcak bir şey yok

  7. #7
    Member koyuncu351's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    İzmir
    Posts
    65
    Nickname
    Eshe
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    aslında bizim kabullenmemizden dolayı bir gelişme katetmiyorlar göz yummamız lazım. O kadar emekle oynuyoruz czye çıkıntı işler değişiyor. birde o kadar para ile toplayıp apu sistem dizmek bana saçma geldi. Knight oynarken ekran kartını sökmeyi düşünüyorum

  8. #8
    Member koyuncu351's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    İzmir
    Posts
    65
    Nickname
    Eshe
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

    Çözüm bulabilen var mı ?

  9. #9
    Member koyuncu351's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    İzmir
    Posts
    65
    Nickname
    Eshe
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Destan
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

    bir önerisi olan var mı ?

  10. #10
    aynı sorunlardan şikayetçiyim oyunun gerek duydugu ekran karti 500mb birşey bende 2gb var i5 işlemci var oyuna girince pc kapanıyor diğer yanda gta V oynuyoruz sabaha kadar kasma donma yok nttgame şu tek çekirdek işini ve grafik olayını halletse makbüle olur adam fornox tv diyor ki 250 tl kasmayan knight online oynatan pc satıyorum videoda da gösteriyor aklımı yiyorum ben sistemim 3bin değerinde oyunu oynatmıyor ne pk ne bdw ne exp adam 250 tl ye pazarda duruyor exp kasıyor ardream takılıyor vay be

Page 1 of 5 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •