Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    13

    Exclamation Dolandırıcılık nedir? (Account creation abuse)

    Tanım;

    Bir kişiyi kandırabilecek nitelikte hile ve desiseler yaparak hataya düşürerek veya mağdurda esasen var olan hatadan hile ve desise kullanmak suretiyle yararlanarak onun veya başkasının zararına, kendisine veya başkasına haksız bir menfaat sağlamaktır.

    Yeni account açtım. Account creation abuse hesap bloklandı. Önce dedim bir hata var çözüm arayayım forumdan baktım. Herkesin başına gelen bir sorun olduğunu gördüm. Ticket atmaya çalıştım. Pay to play bir oyun olduğu için npoint yüklemem gerekti. Yükledim sorun olmaz dedim. İtirazımı iletince düzeltirler dedim. Kendimden oldukça eminim kötüye kullanılan bir hesap açma yok ortada çünkü ticket attım. Hatalı yere açmışsın dediler sayfayı türkçe yapamıyordum. Taşıdılar sağolsunlar tekrar ilet dediklerinde bir sitem belirttim. Bakın oyunda olcağıma arkadaşlara söz verdim 3 ocakta 2 ocakta hesap açmışım 6 ocaktayız. 8 ocakta açılmayacağını belirtiler. Tamam dedim ben kendimden emin olduğuma göre bu oyunda istenmiyorum belki sitemimden dolayı kızdılar dedim. Paramı verin eskiden oynadığım pay to play oyunana gireceğim dedim. (isim belirtmek istemem burda ticketta belirttim) Öyle bir akışımız yok dediler. Hizmet almadımığım oyuna hizmet bedeli ödedim. Hizmet almamın yolu açılmadı. Hile ile bana npoint yükletmiş oldular. Bundan kazanç elde ettiler bende mağdur oldum. Bu dolandırıcılık değil mi?

    Esas soru: Ben dolandırıldım mı? Ve bu durum çözülebilecek mi?

    Ödemeyi kredi kartı ile bizzat nttgame sitesi üzerinden yaptım. Zira illegalliği desteklemediğimden dolayı yetkili satıcıların item goldbar satışında bulunmalarından dolayı onlara para kazandıramazdım.

    Çözüme ulaştırılmaması durumunda benim çözüm konusunda birinci planım aşağıda yer almaktadır.

    Çözüm;

    Kredi kartı harcama itirazı formu dolduracağım. Herkes buradaki gmlerden memnun ben mi dikkatsiz birine veya görevini kötüye kullanan birine denk geldim bilmiyorum. Konumun kapatılmasını ve kilitlenmesini istemiyorum.

    Konuma gelen yöneticiler ticketları mı kontrol etsin.

    QQZ-767-78184
    BMD-947-78994

    Bu şekilde mağduriyet yaşayan arkadaşlar bana forumdan özel mesaj olarak ulaşabilir mi?

    Konu olumlu olumsuz her türlü yoruma da açıktır.

    Herkese ilgisinden dolayı şimdi den teşekkür ederim.

    Dipnot: Arkadaşlarımın ısrarıyla forumda bazı ilgili yöneticilerin olduğunu belirtmesinden dolayı ticket numaralarını yazdım.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3,556
    Selam,
    Account Creation Abuse ibaresi, hesap inceleme altına alındığında karşılaşılan bir durumdur. Forum üzerinden bu konuda yardım alamazsınız. Bu konuda destek sistemine göndermiş olduğunuz bilet üzerinden devam etmeniz gerekiyor.

    Bilginize.
    Last edited by MythAsSasSin; 01-09-2018 at 12:32 AM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    13
    Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Ama yapmadığım bir şey ile itham ediliyorum. Ve çözüm bulamıyorum. Ticket üzerinden ilerlediğim için onları da belirttim. Yinede çok teşekkür ederim.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3,556
    Oynadığınız sunucu adını yazar mısınız? Merak ettiğim için soruyorum.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    13
    Destan da oynamak istemiştim. karekteri açmadan blocklandı. Hesabı açtım uyuya kaldım. Arkadaşlar nerdesin diyince girdim. Blockluydu o zamandan bu yana açılması için çabalıyorum. Millet illegale yönlendiriyor yetkili satıcılardan account satın al diyor neden alayım neden para kazandırayım onlara açtığım bir hesabım var illegal bir durumda söz konusu değil o açılsın adam akıllı oynayayım.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    130
    Valla bende merak ettim şimdi. Sebebini öğrenebilirsen buraya yazabilirm misin?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    13
    pre_fhTA9r7y aklıma gelen 2 sebep var.

    Ya adamlar işini düzgün yapmadılar gerçekten hesap incelemeden haksızmışım gibi ticket attılar. Ki dünya üzerindeki tüm müşteri hizmetlerinde bu vardır.
    Ya da yukarıdaki tanımla para kazanmak daha kolaya geldi. (Çünkü bizim insanımız hakkını aramaz Allah belalarını versin der söver sayar unutur.)

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    13
    2. kez incelemeye aldılar. Hesap aktif hala getirilmiştir. İnsanız ne de olsa hepimiz bir hata olmuş sanırım. Konu kilitlenebilir.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3,556
    Quote Originally Posted by hafat View Post
    2. kez incelemeye aldılar. Hesap aktif hala getirilmiştir. İnsanız ne de olsa hepimiz bir hata olmuş sanırım. Konu kilitlenebilir.
    İlk yorumumda da belirttiğim gibi "Account Creation Abuse" ibaresi, hesap inceleme altına alındığında karşılaşılan bir durumdur. Şüpheli halden dolayı hesabınız askıya alındığında yapmanız gereken bilet göndererek inceleme istemenizdir. Lütfen diğer oyuncuların aklını karıştıracak yorumlar yazmayınız. Hesabınız 2 kez değil 1 kez incelenmiş olmalı.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
cookie_verity_form