Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member xG4uSs's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Eskişehir
    Posts
    339

    Cihazımda Oyunu 1920x1080 Çözünürlükte Görsel Oranlama Problemi


    Resimde görüldüğü gibi böyle bir problem yaşıyorum ne yapabilirim?
    Bu bir donanım-yazılım uyuşmazlığı türünden bir "Bug" mudur?
    İyi forumlar

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    338
    Masaüstüne sağ tıkla- > Görüntü ayarları ->Metin uygulama boyutlarını %100'e getir, düzelecektir.

  3. #3
    Senior Member xG4uSs's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Eskişehir
    Posts
    339
    Quote Originally Posted by sinan81 View Post
    Masaüstüne sağ tıkla- > Görüntü ayarları ->Metin uygulama boyutlarını %100'e getir, düzelecektir.
    Ne yazık ki olmadı, restart atmam gerekebilir, ilginiz için teşekkürler.
    Edit:Problem düzeldi.
    Last edited by ufuk_yildiz26; 06-16-2017 at 09:38 PM.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    1,036
    Quote Originally Posted by ufuk_yildiz26 View Post
    Ne yazık ki olmadı, restart atmam gerekebilir, ilginiz için teşekkürler.
    Edit:Problem düzeldi.
    Ekran çözünürlüğündeki cözünürlük ile Launcher daki çözünürlük aynımı hocam?

  5. #5
    Senior Member xG4uSs's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Eskişehir
    Posts
    339
    Quote Originally Posted by Tekdost View Post
    Ekran çözünürlüğündeki cözünürlük ile Launcher daki çözünürlük aynımı hocam?
    1024x768 varsayılan 1680x1050' ye kadar destekleyen çözünürlük F10 menüsünden 1920x1080 yapabiliyorum

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    1,036
    Quote Originally Posted by ufuk_yildiz26 View Post
    1024x768 varsayılan 1680x1050' ye kadar destekleyen çözünürlük F10 menüsünden 1920x1080 yapabiliyorum
    Hocam KO Launcherdeki çözünürlükle ,pc deki ekran çözünürlüğünü eşitleyip dene demek istedimde senin yazdığını anlayamadım . windows 10 kulanıyorum Resim ekliyim istersen demek istediğimin

  7. #7
    Senior Member Eften's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Akara
    Posts
    237
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Diez
    Race
    Karus
    Optiondan elle ayarlayamassnda, launcer hedef bul orda option not defteri var, ordan elle bilgisayarim ozelliklerindeki cozunurlugn aynisini oraya yazip kaydet de. Duzelir umuyorum.

  8. #8
    Senior Member xG4uSs's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Eskişehir
    Posts
    339
    Quote Originally Posted by Eften View Post
    Optiondan elle ayarlayamassnda, launcer hedef bul orda option not defteri var, ordan elle bilgisayarim ozelliklerindeki cozunurlugn aynisini oraya yazip kaydet de. Duzelir umuyorum.
    Custom(Standart) olarak ayarlanmış ".ini" dosyasının içeriğini değiştirmeme gerek kalmadı.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim, herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
    Herkese iyi forumlar...

  9. #9
    Senior Member PLea's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Gotham
    Posts
    171
    Class
    KO -> Mage
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by sinan81 View Post
    Masaüstüne sağ tıkla- > Görüntü ayarları ->Metin uygulama boyutlarını %100'e getir, düzelecektir.
    İşime yaradı, önerin için teşekkürler.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Luferson Castle
    Posts
    51
    Class
    KO -> Rogue
    Server
    KO -> Manes
    Race
    Karus
    Bu sorunu bende yaşamıştım şu şekilde halletmiştim;

    Knight online dosya konumunundan KnightOnLine.exe sağ tık -> özellikler -> uyumluluk -> Yüksek DPI ayarlarını değiştir açılan sekmede aşağıdaki görseldeki yeri seçili olarak ayarla


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •