Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1

    12-13 saat de bir Runtime Error Hatasi!

    12-13 saatte bir hiç sekmeden runtime error hatası veriyor. Tamama tıklayınca da oyundan atıyor,tamama tıklamasak oyun donuyor. Bunun bi çözümü var mı?

  2. #2
    hata ismini tam hatırlayamıyorum ama sana farkettiğim bir hatadan söz edeyim.

    buy Pazar kurduğumda, oyunu çerçeve moduna alıp, çözünürlüğü değiştirdiğimde pazardaki eşyalar "0" coinsten alınıyor gibi görünüyor ve bir kişi kurduğum buy pazara item satarsa beni direk oyundan atıyor.

    acaba senin bahsettiğin hatada da genie kurduğunda ya da pazar kurduğunda çerçeve modu- çözünürlük değiştirme gibi işlemleri yaptığın için olabilir mi ? hatayı tam olarak hangi işlemi yaparken (mesela genie , pazar gibi) aldığını söylersen belki tahminde bulunabiliriz.

  3. #3
    slotta genie açıkken oluyor

  4. #4
    genie açtıktan sonra çözünürlük değiştirme yada pencere moduna alma gibi şeyler yapıyormusun hiç ? bunu öğrenmek istemiştim.

  5. #5
    Quote Originally Posted by emr_A8wTfYED View Post
    genie açtıktan sonra çözünürlük değiştirme yada pencere moduna alma gibi şeyler yapıyormusun hiç ? bunu öğrenmek istemiştim.
    hayır bişey yapmadan kendi kendine 12-13 saatte bi düzenli olarak hata veriyor. Eskiden de 12 saatte bi mercekli çıkardı onun yerine şimdi bu çıkıyor. Arkadaslarıma da oluyor aynısı. 5 Bilgisayarım var 5'indede oluyor.

  6. #6
    Senior Member OWPW's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3,957
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by Indilaaaa View Post
    hayır bişey yapmadan kendi kendine 12-13 saatte bi düzenli olarak hata veriyor. Eskiden de 12 saatte bi mercekli çıkardı onun yerine şimdi bu çıkıyor. Arkadaslarıma da oluyor aynısı. [COLOR="#FF0000"]5 Bilgisayarım var 5'indede oluyor.[/COLOR]
    neden acaba?
    gözlüklü amcanız hariç. bu tür hatalar "runtime" yani çalışma zamanı neyse. eksik veya güncel olmayan sistem eklentileri yüzünden oluyor.
    tabiki senin "[COLOR="#FF0000"]5 bilgisayarın var 5'inde de oluyo[/COLOR]r" ise buda bi ilginçlik.

  7. #7
    Senior Member rerersdsd's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    204
    Nickname
    Çapulcu
    Class
    KO -> Mage
    Server
    KO -> Destan
    Race
    Karus
    Quote Originally Posted by OWPW View Post
    neden acaba?
    gözlüklü amcanız hariç. bu tür hatalar "runtime" yani çalışma zamanı neyse. eksik veya güncel olmayan sistem eklentileri yüzünden oluyor.
    tabiki senin "[COLOR="#FF0000"]5 bilgisayarın var 5'inde de oluyo[/COLOR]r" ise buda bi ilginçlik.
    Bu forumda "en boş user" turnuvası yapılsa 1. olursun biliyor musun ?

  8. #8
    Senior Member OWPW's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3,957
    Nickname
    RONARK61
    Clan
    R61
    Server
    KO -> Diez
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by rerersdsd View Post
    Bu forumda "en boş user" turnuvası yapılsa 1. olursun biliyor musun ?
    çok kırıldım hemen hesabımı kapayayım, bana laf atmak dışında başka bir işin var mı acaba? var ise ne mutlu sana.
    Karın ağrını anlıyorum geçmiş olsun. Umarım bir daha aynı hataya düşmezsin.
    http://forum.nttgame.com/forum/showt...=1#post1221887
    http://forum.nttgame.com/forum/showt...=1#post1221979
    Last edited by OWPW; 03-10-2017 at 11:40 PM.

  9. #9
    hornet te mi kasıyosun acaba ?

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3,554
    Selam, ekran görüntüsü ve işletim sisteminizi paylaşabilir misiniz?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •