Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 61

Thread: Hata Listesi

  1. #1
    Game Master Patheoz's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    67,420
    Class
    KO -> Warrior
    Server
    KO -> Ares
    Race
    El-Morad

    Hata Listesi


    Merhaba, bu konu üzerinden oyun içerisinde yaşadığınız görev, beceri, eşya, karakter ve etkinlik hatalarını bizlere bildirebilirsiniz!

    Bildirim yapmadan önce lütfen aşağıdaki durumlara dikkat edin;

    1. Yapacağınız bildirim daha önce bir başka oyuncu tarafından yapılmış olabilir, lütfen bu duruma dikkat edin ve daha önce rapor edilmiş bir hatayı tekrar rapor etmeyin.
    2. Yapacağınız bildirim açıklayıcı olmalıdır. Sorunu kısa sürede kavrayıp çözüm odaklı hareket edebilmemiz için raporlarınızı video ya da ekran görüntüsü alarak bizlere ulaştırabilirsiniz.
    3. Hata bildirirken aşağıdaki kalıba uygun şekilde hareket etmeniz işimizi daha da kolaylaştıracaktır:

    • Sorun:
    • NPC adı(varsa):
    • Ekran görüntüsü, video(varsa):



    [COLOR="#0000FF"]Beceriler[/COLOR]


    Lighting Shot (Görüntü Hatası)
    Rakip oyuncunun 3 saniye hareket etmesini engelleyen bu beceri karşıdaki oyuncuya kullandığında ve bu beceri işlediğinde rakip oyuncu üzerinde efekt oluşur. Fakat hata gereği beceri her kullandığında bu efekt rakip oyuncuda görülüyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=3WVYu6kO6z0
    [COLOR="#0000FF"]Görevler[/COLOR]


    4 Spy (Karus)
    NPC: Analyst Caesar
    Günlük görev olmasına rağmen, bir defa yapıldıktan sonra tekrar alınamamaktadır.
    http://i.hizliresim.com/BPvQjL.png

    [COLOR="#0000FF"]Karakter[/COLOR]


    Kurian/Portu Commander
    Kurian/Portu karakter ile Commander olunduğunda, Priest becerilerinde yavaşlama yaşanmaktadır.
    https://youtu.be/UnWoPOnWw9w
    https://youtu.be/Gd0TwC8mlug
    https://youtu.be/p3xCQzJSrls

    [COLOR="#0000FF"]Etkinlik Hataları[/COLOR]


    Trainer Kate Fulitol/Faun/Kaul
    Glutinous Rice Cake isimli eşya basılıyken, Trainer Kate Fulitol/Faun/Kaul eşyalarının laneti aktif olduğunda mevcut bölge değiştirilmediği sürece kullanıcı ekranında görsel hata oluşturuyor.
    https://youtu.be/E4DW4zofpr0
    https://youtu.be/UitwU3FavHY
    Last edited by CluTaah; 01-28-2021 at 12:39 PM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    19
    Merhaba ,Bildiğiniz üzere yıllardır Delosta var olan bir bug bu.Rakip size 80 ice küp attığında veya krowaz silahı patladıgında BASMIŞ oldugunuz TS sizde ufalır rakipte ise TS SİLİNİR.Bu yüzden de sizde ts olmasına rağmen sizi ts yokmuş gibi görürler.Bunun neticesinde de yürüyerek heal,seri heal atıyor gibi gözükürsünüz.Bugün aynı olay oldugu için şahıslar k0xp vs, dedi ancak videom baştan sona açıktı istendiği takdirde tüm kayıtlar atılabilir.Bu gibi durumların önüne nasıl geçebiliriz ? Bizden kaynaklı bir hata olmadıgı için elimizden birşey gelmiyor.Cevaplarınızı bekliyorum,teşekkürler..
    Bugun delostayken aynı olay basıma geldiği için k0xp vs. dediler ancak videom açıktı.Sizlerede bildirmek istedim bu sorunu.İstediğiniz takdirde tüm video kayıtlarımı atabilirim. teşekkürler..
    Eski bir örnek VİDEO :

    Crye attıgımda size yönlendirildim,fikirlerinizi almak istiyorum.Teşekkür ederim

  3. #3
    Senior Member theRedeemer's Avatar
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    148
    Class
    KO -> Rogue
    Race
    El-Morad
    4K çözünürlükteyken, ekran ölçeklemesiyle ilgili bir takım sorunlar var.

    4K ekran çözünürlüğü, %100 masaüstü ekran ölçeklemesi: https://i.ibb.co/Yf2wSZf/2019-10-26-16-0-22.jpg
    4K, %150: https://i.ibb.co/YbTFFVB/2019-10-26-16-0-50.jpg

    %100 ölçeklemede ekran küçük gözüktüğünden masaüstünü %150 ölçekte kullanıyorum. %150 ölçeklemede kullanınca da, yukarıda gördüğünüz sorun ortaya çıkmakta ve oyun, ekranın 1/4'ü kadar SS alıyor.

    Ek olarak;
    %100 ölçeklemede, oyun 4K çözünürlükteyken tam 4K (3840x2160) ekran görüntüsü alırken, ölçeklemeyi %150'ye alınca oyunun aldığı ekran görüntüsü 2K'ya (2560x1440) düşüyor.

    Mgame'e konu iletilirse güzel olur.

  4. #4
    Sorun - Warrior (Blaze Killer) Becerisi Hakkında
    Beceri genieye koyulmamaktadır. Videoda gösterdiğim gibi tüm berserker(Passion) skilleri genieye koyulurken blaze killerin koyulmaması hakkındadır. İyi çalışmalar

    Video ;
    https://www.youtube.com/watch?v=oJpOQzn5-v0

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Posts
    107
    Selam.
    JR çıktıktan sonra tıklamak için BDW bildirimi gelmiyor.
    BDW girmek için relog attıktan sonra oynua girince ancak BDW bildirimi geliyor ve tıklayıp girebiliyorum.
    Kaos bildirimi geliyor.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    10
    örneğin seek açarak partimize birisini alacağız. location yerinden elmorad castle seçip search butonuna basıyoruz ve aramamızı yapıyoruz şuana kadar sıkıntı yok. ancak sayfa 2 ye geçtiğimizde seçtiğimiz elmorad castle seçeneği sıfırlanıp all oluyor tekrar. başka bir önerimde var karakter sınıflarına göre aramada olursa güzel olabilir

  7. #7
    Juraid Mountain etkinliğinden sonra Draki kulesine girdiğimizde Juraid Mountain süresinin çıktığı görülüyor. 04:20 den geriye sayıyor. süre sıfırlandığında tekrar başlıyor. diyelim ki günlük girme hakkımız olan 3 seferi arka arkaya yaptığımızda en sonra drakiden çıkarken süre kaçta kaldıysa EMC ya da Luferson kalesinde sıfırlanana kadar saymaya devam ediyor.

    https://hizliresim.com/VdYSPj
    https://hizliresim.com/eFcHDt
    https://hizliresim.com/VwA8dF

  8. #8
    2 Karakter ile oynuyorum. Asas ve priest. Genelde Asas ile aktif oynarken priest ile genie kullanıyorum.

    Bilindiği üzere Priest ile genie üzerinde Recover bölümünde ne kadar heal skill i olsa da, sadece 1. ve 2. skilleri kullanıyor. Örneğin 10k hp si olan bir karakteri 1. skill (bunun düşük hp olduğunu varsayalım 1920 gibi) kurtarmıyorsa, 2. skill (buna da tekli 10k diyelim) ile kurtarır(dı). Tabi bunu yaparken Recover bölümünün 3. slotu boş olmak zorunda. Şayet 1. ve 2. slotlar dışındaki slotlar da doluysa sadece 1. skill i kullanıyordu. Ancak son güncellemeyle birlikte 1. ve 2. slotlara koyulan heal skill i eğer 10k heal içeriyorsa sadece 1. skill i kullanıyor, 10k olmadığı durumlarda 1. ve 2. skill i kullanmaya devam ediyor. Hatanın düzeltilmesi gerek. Gece müsait zamanlarda Daily Quest yapmaya çalışıyorum. Son güncellemeye kadar mümkündü ama artık bu da mümkün olmuyor.

    Bir diğer sorun ise; Eslant ta Stone Golem slotunda kasarken Dark Stone a yakın slotta 5 tane Golem kesildikten sonra beklemek yerine 1 tane Dark Stone kesmek istiyorum. Ancak Priest te genie yaratık seçmede 1. ve 2. satırlara seçtiğim yaratıklardan sadece 1. satırda yazan yaratığa malice atmakta. Yani 1. satırda genelde Stone Golem oluyor, 2. satıra Dark Stone alıyorum ancak sadece Stone Golem e malice atmakta.

    Sorunların giderilmesini talep etmekteyim.

    Saygılar...

  9. #9
    Moderator NightOwl's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    5,342
    Emektar Unvan Etkinliği'nde aşağıdaki unvanların verileceği görülüyor.

    Quote Originally Posted by CluTaah View Post
    Emektar Unvan Etkinliği

    Yaşın kadar ünvan! Ünvanları aktif etmek için [VIP Manager] Julianne NPC'sine gidip "Title Period" Seçeneğini seçmeniz yeterli. Hesabınızın yaratılış tarihi baz alınarak aşağıdaki ünvanlara sahip olabilirsiniz.
    - 1 Yıllık Hesap : Newbie (3 HP ve 20 DEF)
    - 5 Yıllık Hesap : Apprentice (4 HP ve 30 DEF)
    - 10 Yıllık Hesap : Master (90 DEF)
    - 15 Yıllık Hesap : Grand Master (3 ATK ve 90 DEF)

    Ancak Apprentice unvanı yerine Expert unvanı vermektedir. Buna ek olarak bir metin hatası mevcut olup, 4 HP ve 30 DEF olarak yazılan özellikler yerine 4 HP ve 40 DEF özelliklerini vermektedir.




  10. #10
    Yıllardır düzelmeyen bu görüntü buguna bir çözüm getirilecek mi acaba? Önden bakınca çok güzel bir görüntüsü olan Ron's Helmet, arkadan bakınca iğneleri olmayan dandik bir helmet'e dönüşüyor. Bu benim inanılmaz gözüme batıyor yahu güzelim ron'stan soğudum.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •