-
- Forum
- Knight Online World
- Türk Topluluğu
- Genel
- Genel Tartışma Bölümü
- Forum Moderatörü ShadowChaser'dan Şikayetçiyim
Bir önceki konuda da değindiğim gibi ; o video içinde aleni bir şekilde makro kullanımı görünüyor. Onları da lütfen gözden kaçırmayın, gerekli durumda saniye saniye salise salise gösterebilirim.
Karakterin inceleme icin kapatilmasi basarili bir davranis dostum.Diger konuyu acan arkadasin paylastigi videolar tamamiyla kanit icermektedir.Illegal bir oyuncudur.Bu kanitlari hangi oyuncuya gösterseniz illegalite görür.O kadar karsi irk karakterlerin Atack yapmasina ragmen hic bir türlü el düsme olmuyor oyun ici skillerini (HEAL,DEBUFF) cok rahatca atabiliyor ki buda %100 TBL dir benim gözümdeyinede iyi calismalar
![]()
Bir Çivi yüzünden bir Nal kaybettik.Bir Nal yüzünden, bir At kaybettik.Bir At yüzünden Haberi ulaştıramadık.Ulaştırılamayan bir Haber yüzünden Savaşı kaybettik.
Nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsunuz anlamıyorum. Nasıl olur da görevini titizlikle yapan bir moderatore bu sözleri sarf edersiniz ? Bahsettiğiniz moderator eşinden, evlatlarından zaman ayırarak burada sizler için uğraş veriyor. Karşılığında ne alıyor ? Gereksiz insanların zırvalıkları. Kusura bakmayın fakat nankör bir insansınız.
Konuya gelecek olursak arkadaşlar, insanların dönem dönem hataları olabilir. Hatasız kul asla ve asla olmaz. Ayrıca şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bahsi geçen moderator burada ki bir çok oyuncudan fazlasıyla oyun deneyimine sahip.
Ben gereksiz olayım nankör olayım boşver beni gelelim gerceklere ne demek istersen bu konu burarala gelmeseydi bu kişi incelencekmiydi.? videoların cekilme tarihine bak cr ye kac kere atıldıklarına bak ben bir playersam ve bu oyuna para oduyorsam ve emek verıp forumda oyunun gelişmesi için yardımda bulunuyorsam bu oyun da playerlarına ilgi gostermekle yukumlu evet itamda bulundum hiç bir insan kimseye durup duruken itamda bulunmaz benim bu sözleri sarfetmeme sebep oluncaya kadar bu kisi incelenebilir di illaki bu noktaya mı gelmeliydi benim nasıl bir insan oldumun önemi yok ben bir şeylere emek veriyorsam karşılıgı olmalı kaç kere gm online iken videosunu cektim kişi suanda cz de bir inceleyebilirmisiniz dedim hepsinde cr ye at cevebı aldım herşey etki tepkidir bırak ben nankör olayım forumdanda ban yiyeym sorun yok en azından bu tbl kullanan kişiler tbl kullanırken bir iki kere daha düşünsün
Last edited by AngryBird; 09-05-2016 at 06:38 PM.
#Dexterity
Hem yanlış olduğunuzu düşünüyorsanız CR'ye konuyu yeniden açın diyorsunuz, hem de yeniden açınca haftalar sonra bu cevabı veriyorsunuz.
![]()
Evet forumda tepki gördükten tebdir amaçlı kapatıldı. Daha sonra bir yanlışlık olabileceği şüphesiyle işlem görebilmesi adına aynı kanıtlarla CR'ye konuyu tekrar açmam istendi ve ben de konuyu tekrar açtım. O günden bu yana report edilen karakterin akıbeti hakkında herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Ve haftalar sonra cheat report konuma baktığımda Nau tarafından kapatıldığını gördüm. ShadowChaser bir bilgilendirme yaparsa gerçekten güzel olur.
Buyrun size dark Knight crossbowun gazabından kurtulamayan bir priestin videosunu atayım.
Not : Video pek sağlıklı değil eski bilgisayarımda çekmiştim kasma donmalar mevcut ancak aşırı değil
https://m.youtube.com/watch?v=31Ty14zMuoY
Last edited by IIAmonRa; 09-24-2016 at 08:46 PM.
Herkes Bir Gün Bu Fani Dünyadan Göçüp Gidecek, Ya Sağ Tarafı AĞIR Ya Sol Tarafı AĞIR.. Bu Dünyada İster Güçlü Ol İster Zayıf.
Herkes Tek BİR ALLAH (c.c) Karşında Hesap Verecek.