Olay aslında kısa ve öz
Forumda demokratik olarak tartışılan bir konuyu kişisel problemlerinden ötürü kilitlediği için ShadowChaser'dan şikayetçiyim. Açtığım konu kendisini rahatsız etmiş olmalı çünkü 100 kişinin TBL dediği bir olay kendine göre TBL değil ve kanıtlar yetersiz. Bu durumda ya bu oyunu oynayan insanlar oyunu bilmiyor, ya da ShadowChaser sen haksızsın. Biz bu oyuna ve foruma vaktimizi ve zamanımızı harcıyoruz, bu oyunu ayakta tutan kesim biziz. Bizim görüş ve önerilerimiz sizin için değerli olması gerekirken, tek bir cevap hakkı vermeden bir çırpıda konumuzu kilitliyorsunuz. Benim sunduğum kanıtlar zaten %100'dür. Bu adamın daha videosunu alma imkanım yok çünkü adam oyunu bırakma aşamasında ve itemlerini satıyor. Sizin keyfiniz kanıtları yeterli görecek diye saatlerce bu adamın peşinde koşup video da alamam.
ShadowChaser burdan sana sesleniyorum. Olayı kişiselleştirmenin bir manası yoktur. Eğer bir yanlış yaptıysan bundan dönmek erdemdir. Attığım videoları tekrar inceleyebilirsin, gerçekten videodaki TBL'yi göremiyor musun? Bu seninle benim savaşım değil, legal ile illegalin savaşıdır. Bunca verdiğim emek sadece bir TBL'cinin banlanması için değil, hakkımı aramamdan ötürüdür, haklının kazanma çabasıdır. Sadece bunun değil illegal olarak gördüğüm tüm davaların sonuna kadar arkasında olacağım, ta ki uskoda tek bir illegal kalmayana dek.
Kapatılan Konu Linki
-
- Forum
- Knight Online World
- Türk Topluluğu
- Genel
- Genel Tartışma Bölümü
- Forum Moderatörü ShadowChaser'dan Şikayetçiyim