Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    3

    Gold pre vardı yanlışlıkla bronze aldım

    1. gold premium varken kardeşimin hesabına bronze premium atmak istedim kendime aldım yanlışlıkla. bunu nasıl geri alabilirim?
    2. bronze premium u kardeşimin hesabına gönderme şansım var mıdır?
    3. gold premium dc premiuma dönüştürülebilir mi?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    70
    Nickname
    Jacque
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Merhaba,

    Bronze premiumu yüklediğiniz hesaptan geri alamazsınız.
    Premiumlara başka bir hesaba aktarma imkanınız bulunmamaktadır.
    Premiumlar dönüştürülemez fakat premium paketlerinin üzerine başka paketler yüklenebilir. Yani Gold üzerine DC premium yükleyebilirsiniz.

  3. #3
    Moderator AlonsoPedroLopez's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    8,679
    Class
    KO -> Mage
    Clan
    petito
    Server
    KO -> Ares
    Race
    Karus
    Merhaba,

    Arkadaşımızın da belirtmiş olduğu gibi hesaba entegre edilen premiumları farklı bir hesaba aktarma gibi bir durum söz konusu değildir.
    Lakin, aktif olarak kullandığınız Premium eşyalarının üzerine farklı bir Premium yükleyebilirsiniz. Bu şekilde birden fazla Premium özelliğini aynı anda kullanma şansına sahip olabilirsiniz.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by AlonsoPedroLopez View Post
    Merhaba,

    Arkadaşımızın da belirtmiş olduğu gibi hesaba entegre edilen premiumları farklı bir hesaba aktarma gibi bir durum söz konusu değildir.
    Lakin, aktif olarak kullandığınız Premium eşyalarının üzerine farklı bir Premium yükleyebilirsiniz. Bu şekilde birden fazla Premium özelliğini aynı anda kullanma şansına sahip olabilirsiniz.
    ama bronze premium u yanlıslıkla yükledim

  5. #5
    Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    70
    Nickname
    Jacque
    Class
    KO -> Priest
    Server
    KO -> Olympia
    Race
    El-Morad
    Quote Originally Posted by mFrost View Post
    ama bronze premium u yanlıslıkla yükledim
    Sizin de bildiğiniz gibi bu kullanıcı hatası oluyor. Ve bu gibi durumlarda yapılan hatalardan destek ekibi ve yapımcı firma sorumlu değildir.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    12
    Quote Originally Posted by Jacque View Post
    Sizin de bildiğiniz gibi bu kullanıcı hatası oluyor. Ve bu gibi durumlarda yapılan hatalardan destek ekibi ve yapımcı firma sorumlu değildir.
    Diyelim ki bronze premium var ve bunu switch'e çevirmek istiyorum. Bu mümkün mü?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •