Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 84
  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    New York
    Posts
    244
    xigncode3 is not loading in desktop but working on notebook - same router...

    In addition..
    Steam KO which is in the desktop only also having same issue with xigncode3. Notebook not installed..

    Also there is like 6 hrs of thread as of this posting in Steam KO about xigncode3...
    Last edited by Manghihilot; 06-20-2016 at 12:15 AM.

  2. #22
    Senior Member riemann's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1,533
    Nickname
    Riemann
    Clan
    NTTGame
    Race
    Karus
    Just a brief update, right after Regiss informed me, I've forwarded it to our developer team and Xignocode operator.

    We are currently investigating the issue and it should be resolved as soon as possible. I am sorry for the inconvenience.

  3. #23
    thank you for your time and your help guys

  4. #24
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    New York
    Posts
    244
    Steam KO forum has some sort of solution..

    following the lead from Steam KO...

    I looked at my notebook' setting and set the same for my desktop and looks like it resolve the issue.

    Wireless Network Connection Properties -- I have set my preferred DNS Server to the one that was discussed -- Dadegano was there too.

    It did work instantly...


    Google Public DNS IP addresses

    my setting is Obtain an IP address automatically..
    Use the following DNS server addresses (Preferred and Alternate)

    The Google Public DNS IP addresses (IPv4) are as follows:

    8.8.8.8
    8.8.4.4
    Last edited by Manghihilot; 06-20-2016 at 01:33 AM.

  5. #25
    Senior Member CanadianGal's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    775
    Nickname
    Tenishia
    Class
    Priest
    Clan
    GuardiansoftheAbyss
    Race
    El-Morad
    Thanks Regiss & riemann
    Edana Human Sheriff Tenishia

  6. #26
    I live in the USA, and I also have same problem. Changed VPN and DNS, uninstalled and reinstalled, almost tried all possible solutions, nothing worked so far....

  7. #27
    Senior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    887
    I am from Australia and I have that issue.

    Friends from Singapore, Canada also have similar issue.

    I asked my cousin to log from Malaysia also facing same issue.

  8. #28
    if you guys don't fix this soon ...im going to star eating burritos till I explode and die

  9. #29
    just a little joke while we wait

  10. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    New York
    Posts
    244
    mine is working after changing the DNS.

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •