3 saat önce report attım 1 saatde hallettiler saolsunlar. NAU dan hızlısı mezarda
3 saat önce report attım 1 saatde hallettiler saolsunlar. NAU dan hızlısı mezarda
+++ Güzel olmuş.Emeğe saygı.
BandiCam ile video çekerken bazı zamanlarda Dedektif çıkıyor ve oyundan atılıyorum. Bunun nedenini bilen var mı acaba? Ayrıca bi zarar görürmüyüm ? Teşkkürler...
eline saglık tşkl.
ksc ile 2 reports yaptım yetersiz delil oldu. Bakalım burdaki yöntemle video alıp attığımda netice olacak mı.
Bir derdim var, bin dermana değişmem.
Şah İsmail Hatayi
Peki CR'ye bu bandicam ile alınan videoları sunarken videonun üstünde Bandicam yazısı geliyor o sıkıntı olur mu? Eğer ki olursa o yazıyı nasıl kaldırabiliriz? (satın almadan)
Bilgilendirme için teşekkürler.Senin sayende artık gördüğüm illegal durumları üşenmeden raporlayabileceğim.
Server ARES
Suç: Dolandırıcı
Bu arkadaşlar bana pm atıp NTTGAME adı altında etkinliğin olduğunu söyleyip beni yönlendirdi gereğinin yapılmasını rica ederim
NİCKLERİ SaayraGG ve ASAN
https://youtu.be/E8uB0mUbf-g
@benjamik35
Şikayet bildirimlerini ilgili kanıtlar ile birlikte Cheat Reports bölümüne bildirmeniz durumunda cezai işlem uygulanacaktır. Diğer bölümlere yapılan bildirimler işleme tabi tutulmamaktadır.
Cheat Reports Kullanımı
[DUYURU] Sahte Sosyal Medya Sayfaları ve SMS'ler Hakkında