Herkesin Hacked Account sebebiyle banlandığı günde, ben de banlandım ve durumu farkettiğim an ticket attım. Karakterimin kayıt tarihini hatırlamıyorum, epey zaman geçti ama neredeyse 2-3 yıllık eski yeni şifrelerinden, ödeme bilgilerine vb. her bilgisine sahibim, not ettiğim kadarıyla tüm bilgilerini de vermeye çalıştım zaten tickette. 1, 1.5 ay sonra dönüş yapılmış ve 2-3 gün içinde cevap vermediğim için ticket kapatılmış durumda ve ben, beni korumak için kapattığınız karakterime ulaşamıyorum şu an.

Kimse de yanlış anlamasın, bu karakter zaten soyulmuştu, üstünde işe yarar 1 parça bile item kalmadı, amacım item değil, sadece ve sadece benim için gerçekten manevi değeri olan bu hesaba tekrar kavuşmak. Daha önce de belirtmiştim bir konuda. 1 ayı geçti bekledim, bekledim. Tickete cevap vermişler ama görmedik yani, makine değiliz, ne istediklerini bile göremiyorum karakteri geri vermeleri için hangi bilgiler istendi fazladan göremedim bile.

Quote Originally Posted by IDrago View Post
Bu yazıyı yazalı kaç gün oldu, bugün cevap gelmiş. Olumsuz, karakter açılmıyor.Ben karakterin doğum tarihini hatırlamıyorum, Sms sisteminde de önceden kayıtlı olan telefon numarası da şu an kullanılmıyor ve yeni bir telefon numarası kayıtlı şu an sistemde. Ben karakterimin a dan z ye tüm bilgilerine sahibim ki, doğum tarihi ve hesap kayıt tarihi dışında her şeyi yazdım yolladım. E-maili falan son 1-2 senedir değişmedi, şifresi de aynı şekilde. Eski mail- şifrelerim- gizli soru cevapları, eskileri yenileri hepsi var. Çarı zaten soydular siz Şüpheli IP 'den banlayıp güya hesapları koruyana kadar, elimizdeki karakterden de olduk işe bakar mısın ya?

Şu an güncelleyip destek ekibine yolladığım hali bu, özel bilgileri kırpıyorum:
Karakterimin doğum tarihini hatırlamıyorum. Daha önceki mesajımda da özellikle belirtmiştim. Sms sistemine sonradan kaydettiğim telefon numarası 0*** *** ** **'tür ve önceden kayıtlı olan telefon numarasını kullanmıyorum artık. Karakterde son 1-2 yıldır e-mail falan değiştirmedim zaten, hack olayları olduktan sonra sadece şifresi değişti. Eski bilgilerin hepsi mevcut, kaldı ki burda yazdığım cashlerin tarihleri 13.12.2013- 25.02.2013 - 25.02.2013 tarihlerinde yüklediğim cashlerdir.
Eski şifresi: **********
*********
hacklenme olaylarından sonra: 07.07.2014 te *********
son olarak da 01.08.2014 te ******** 'dır.
eski e-maili: ****@*****.com 'du
1-2 sene kadar önce değiştirip ******@******.com yaptım
daha ne lazım bu karakterin benim olduğunu ispatlamam için?

Gerekiyorsa yıllar öncesinden bir kenara not ettiğim elimde olan tüm; gizli soru cevapları, item kilit şifrelerini falan da yazayım. Karakterim zaten Şüpheli IP girişi sebebiyle banlanmadan önce soyuldu, boş bir karakter yani, girip bakarsanız üstünde çer çöpten başka da bir şey yok ama benim için manevi bir değeri kaldı sadece. 80 level warrior, 69 level warrior ve 73 level bir priest.

En azından şu durumda bari mağdur etmeyin yazıktır ya. View Ticket: #PRO-825-66611
Bu önceki yazım ve durum maalesef değişmedi, gerçekten yazıktır daha ne diyim.