Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2

    Exclamation Lütfen ilgilenilsin ; Server giriş hakkında !!

    Selamlar ,
    Asgard sunucusuna girerken sorun yaşamaktayım. Connecting 1500 gibi sıralamalar veriyor. 1 saattir uğraşmama rağmen halen oturum açamadım. Sıkıntı benden mi kaynaklanıyor , beklemem mi gerekiyor ? 3. sunucu açılacak mı ?
    Teşekkürler !
    WickedBabe

  2. #2
    Senior Member ROLNT's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    4,483
    Premiumsuz oyuna girebilmeniz için sıra gelene kadar beklemeniz gerekmektedir.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    2
    Sıra gelene kadar Disconnected hatası geliyor, en fazla 10 dk dayandı
    Yapabilceğim bişey yok demeyin ..
    Last edited by ajaxlan; 07-25-2014 at 11:52 PM.

  4. #4
    Senior Member ROLNT's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    4,483
    Quote Originally Posted by ajaxlan View Post
    Sıra gelene kadar Disconnected hatası geliyor, en fazla 10 dk dayandı
    Yapabilceğim bişey yok demeyin ..
    Zaman aşımına uğruyor. Sunucuya bağlanabilmeniz için biraz sabır, biraz da şans gerekiyor tabi.

  5. #5
    Knight oynayacak kadar vaktin varsa , Premium alacak kadar paran vardır heralde Bronze 20tl

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    5
    Ben daha yeni pre yükledim yine sıra bekletiyor beni nasıl olcak o iş

  7. #7
    Senior Member EsTeLLa's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    GALATASARAY A.Ş
    Posts
    8,585
    Quote Originally Posted by yank09111 View Post
    Ben daha yeni pre yükledim yine sıra bekletiyor beni nasıl olcak o iş
    Karakter oluşturmadığınız için bu sorunu yaşıyorsunuz karakter oluşturduktan sonra sıkıntı olmayacaktır.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    5
    Başka serverda oluşturdum yine aynı sorun var?

  9. #9
    Senior Member ROLNT's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    4,483
    Quote Originally Posted by yank09111 View Post
    Başka serverda oluşturdum yine aynı sorun var?
    Asgard serverında karakterinizin bulunması gerekiyor.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    5
    Yani şimdi ben o hesap ile asgard girene kadar pre ile giriş yapamıcakmıyım?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •