Konu başlığında dediği gibi KnightOnline.exe kayıp :(
Forumun geçmiş konularındaki tüm öneri ve çözüm yollarını denedim. Herhangi bir ilerleme olmadı.
Yeni öneriler varsa alalım.
Printable View
Konu başlığında dediği gibi KnightOnline.exe kayıp :(
Forumun geçmiş konularındaki tüm öneri ve çözüm yollarını denedim. Herhangi bir ilerleme olmadı.
Yeni öneriler varsa alalım.
Selam.
Muhtemelen kullanmış olduğunuz virüs programı exeyi silmiş. Virüs programını kaldırarak veya izin veriler uygulamalara ekleyerek tekrardan kurulum yapabilirsiniz.
Bunları yaptığımı belirtmiştim. İzin verip tekrardan kurmak , kaldırıp tekrardan kurmak hepsi yapıldı.
Selam,
Aldığın hatayı konuya ekler misin? Sonunda bir kod veya farklı bir yazım varsa daha iyi yönlendirebiliriz.
Exe bulunamıyor hatasını giderdiyseniz, lütfen aşağıdan yeni bir kurulum gerçekleştirebilir misin? Bunu istememin sebebi, dosyalarınızın %90 ihtimalle hasar görmüş olabileceğidir.
Alternatif İndirme Linki
Başarılı bir şekilde tekrar kurulum yaptım 2282 olan indirme linkinde 3 sefer hata aldım. Hata olan patchlerde Option seçeneğinden bir azaltarak başarılı oldum.
Şimdi tekrar anti-virüs kurulumu yaptığımda aynı problem olacak mı? Deneyip görmem mi gerekiyor? Tavsiyeniz var mıdır?