şifreden sonra otp gelmiyor gelsede kalıyor
Printable View
şifreden sonra otp gelmiyor gelsede kalıyor
bende bende sorun var sanıyorum sadece oyundakiler cıkınca giremiyor demekki
aynen ++++++
aynı benimde öyle ne saçma iş
Pot basmıyor diye bi relog attık yarım saattir girmiyor.. Oyunun kendi hatası yüzünden oyuna giremiyoruz. Şaka gibi.
Zero ya girilmiyo
Ares'te 2 çarımda şuan pazarda bir sıkıntı yok ama foruma girerken çok geç login oldu hesap. Her an gidebilir de....
Ayni bendede suan
Yenİ sunuculara Özellİkle gİrmİyor suan eskİ sunucu denedİm farkli carla gİrdİ
Bende de aynı sorun var
Destan a hemen giriyor Zero ya girmiyor
Oyuna neden girmiyor?
Hala aynı girmedi
Yav yine chaos saatine denk geldi komed gibi yemin ediyorm gitti yine mavi kutu zaten magelerden slotlarda farm atamıyoruz adam giibi bırakında eventten paramızı kasalım ama yok her event saatinde kesin bişey oluyor bu oyuna.
Selam,
Juraid etkinliği çıkışlarında yaşanan yoğunluktan dolayı sunucularda bir sorun oluştu ve kontrol ediliyor. Eşya kaybı ve sorunu yaşayan oyuncular destek ekibine bilet gönderebilir.
4444444 bende
Yine bir event zayi oldu... Chaosu kaçırdık, telafi diyeceğim ama yine boş yine boş :)
yetkililer açıklama yaptı mı ?
chaosa girecektik yazik oldu
halen felis1 e girilemiyor.
oyunda olan charım genie üstünde var ama yeni genie kullanmıyor 0 dk kaldı öyle
Benım carımda asgıda kaldı yonetim iletildıımı mod arkadaslardan oyunda sorun var suan
Genieler neden eriyor bitiyor anlayan var mı
zero6 ya giriyor şuan sadece
Biten genieler yenisini basmıyor arkadaşlar acil düzelsin lütfen premiumlarımız çöp oluyor şu an
duyuru olarak acıklama yapmıs tebrik ediyorum onu yapanı ayakta alkıslıyorum noramlde boyle şeyler oldugunda pek bilgi verilmıyordu gercekten acıklama yaptıgı ıcın bir oyuncu olarak ictenlıkle tsk ediyorum <3 umarım en kısa surede düzelir
Şimdi o hileci mageler genielerim gitti diyip tickette atamazlar logları incelendiği an ban yiyeceklerini biliyorlardır umarım .
Oyuna giriş yapıyorum karakter ekranında hep dc veriyor ne yapmam gerekiyor acaba
askıda kaldı çar pazarlar acılmadı oyundan çıkıp tekrar gireyim dedim askıda gözüktü bi kaç kere entere tıkladım otpyi doğru girdiğim halde ERROR OTP NUMBER İS İNCORRECT yazısı yazdı ne yapacaz ?
genıalar silindi ok atar gibi genia bastı
Tüm sorunlar düzeltilmiştir. Herkese iyi oyunlar.
Not : Genie sorunu için müşteri hizmetlerine bilet atarak destek alabilirsiniz.
https://support.nttgame.com/