Neden maden yapılmıyor acaba?
Printable View
Neden maden yapılmıyor acaba?
Altar Vega ve Sirius sunucularında 70 seviye altındaki karakterler maden bölgesinden sadece pot elde edebilecekler. 70 seviye ve üzeri oyuncular için bir sınırlama bulunmamaktadır.
https://www.nttgame.com/tr/news/2688?category=1
Golden mattock dan çıkanlar kırıdırlmıyor. Npc görmüyor.
golden mattokton cıkanlar kırdırılmıyor 70 üstü mü kırdırma açılacak?
bence bu haksızlık bilgilendirme yapilmadi bu konu ile alakali elimizde kaldi bu golden mattocklar
70 aşırı saçma olmuş çok yüksek bir level.
Merhaba,
Bu durumun bilgilendirmesi neden önceden yapılmadı ve insanlar mağdur duruma düşürüldü?
Örneğin ben görevleri yapmayıp, Maden'den Monster Stone kasarak seviye geliştirmeyi planladığım için DC Premium SATIN ALDIM!
Durumun böyle bir güncelleme içerisinde olduğu bilgisi verilse ona göre EXP Premium alır şuanda genel kitle gibi 65+ olurdum fakat 47. seviyelerde sürünüyorum.
Bunun da ötesinde, hadi anlarım illegal yazılımlara bir önlem olarak bunu yaptık derseniz eğer o zaman neden Free Mattock'tan Küçülme topu vs her şey düşmeye devam ediyor? Golden Mattock'un drop oranlarında bir artış var mı? Kime nasıl hizmet ediliyor anlamış değilim. Böyle köklü bir oyunda, 20 gün önceden geleceği belirli olan yeni bir sunucularda insanların bu şekilde mağdur etmeniz akıl almaz bir durum. Çözüm veya bir destek istiyoruz bu konuda.
Ben ve 5 arkadaşım adream oynacağız diye anlaştık. 70 sınırı nedir yahu!? İlk ay dc cekip item yapıp 2. Ay adreamdan cıkmamak için war pre cekecektik. Şu an dc pre bi halta yaramıyor. Mağduriyet söz konusu. Dc pre alan accountları toplayıp npointleri geri yüklemeleri gerekir bence.
Bu sadece maden için mi geçerli yoksa balık tutmak içinde +70 mi olmak gerekiyor ?
gercekten cok sacma olmus hıcbır bılgılendırme yok suan magduruz bılsem exp alrıdım dc ıle neden ugrasayım dolandırıcılık bu
Böyle saçmalık mı olur ya? Neden 70'e kasmak zorundayım, Ardream yapacağım ben. Şu level sınırını 50 ya da 59 yapsanız anlarım. Onlarca insan gitti DC premium aldı madende hem para hem level kasarım diye, 2 saat sonra, öncesinde haber de vermeden gidip 70 level sınırı koydunuz. O kadar insan mağdur ve ne bir açıklama var ne de bir aksiyon. Madem öyle silin insanların DC premiumlarını KC'lerini geri yükleyin.
Oyuna andream başlayan yüzlerce kişi ben dahil gerek maden yaparak gerek boss taşı yaparak item ve zevkli bir oyun hedeflemekteydi ve premiumlarini ona göre çekti getirilen 70 level sınırı büyük eşitsizlik ve adaletsizlik yaratmakta level sınırının revize edilmesini rica ederiz
Evet pazar karakterleri için almaya çalıştığınız bir önlem fakat level sınırlaması çok yanlış olmuş yaşın yanında kuru yanmasın lütfen
Farmcilar ağlamaya başladı hemen git 70e kas adamlar ilk gün 70e kastı amacınız yeni sw açılsın DC pre çekek farm yapmak GB satak işiniz gücünüz yok
bi tane 70 lvl yan char açmak çok zor değil aslında, 1 - 2 gün de 70 lvl olunuyo görevlerle.
70 cidden fazla ya. 60'a düşürün bari
Peki bu golden matrock cope gidecek ardream yapcagım ben nasıl bir yol izlemeyliyim.
Keşke 70 Levele ulaşamayan o mattrocku npcden hiç kırdıramasaydı kötü olmuş boşa gitti.
70 level muhabbetini duyduktan sonra karakterimi 70 levele kastım, ardından madene geçtim. Ancak şöyle bir sorunla karşılaştım. Golden mattock ile yaptığım kazıdan gelen mysterious gold mine ögesini miner-jaro npc sinde kırdıramıyorken free mattock ile elde ettiğim mysterious mine ögesini kırdırıp drop alabiliyorum. Bu ne anlama geliyor ? Şuanda golden mattock dropları komple kapalı mı demek oluyor
valla iyi olmuş droplar düzelse bari, gosplar yüzünden maden bitmişti.
Oyuna başladığım ilk gün 10 kere pişman oldum. Aldığınız her karar aptalca ve sorumsuzca. İnsanları mağdur ediyorsunuz, açıklama bile yapmıyorsunuz. Umurunuzda olan tek şey para.
70lwl oldum hala kıramıorum ne iş bu ya
Hileyi engelleyemeyip oyun faaliyetlerini kısıtlamak nasıl bi acizliktir :D
lwl 70 oldum hala taşları kıramıorum nasıl iş golden mattock para werioruz kıramıoruz konu güncel!!!
bi cevap werin be 70yapın dedik onuda yapdık gene kıramıyoruz???
@Eryudes @Roquentin @GamesDepot 70 Level kastık yinede gold minler krılmıyor lütfen yardım
saka gibi ya 70olduk hala ses yok
sırf oradan gelecek monster stone için dc pre aldık 70 level olması saçma 70 level olduk fakat yinede kırdıramıyoruz
Hileyi engelleyemeyip oyun faaliyetlerini kısıtlamak nasıl bir acizliktir :D
Her şeye bir bahanesi olan yönetimden bir açıklama bekliyoruz.
70 olduk, hala kırılmıyor.
Aynı şekilde ben de 70 oldum ama yine aynı yine aynı. Moderatör olacak arkadaşlar en azından bir açıklama yapın, sorunun farkındayız, yetkililere ilettik düzeltilecek deyin bişey söyleyin bu nasıl bir rezalettir ya. Prenin ve mattockun zamanı da geçiyor.