Sizce Talialar KALKMALIMI ?
Printable View
Sizce Talialar KALKMALIMI ?
Son zamanlarda sıkca kullanılan bir item haline geldi. Olmadığı zamanlarda kesinlikle daha kaliteli pk vardı. Şimdilerde önüne gelen bu itemi rahatça temin edebiliyor ki bu item gücünden çok daha düşük bir fiyatta. Kalkmasını kesinlikle destekliyorum ve yetkililerden ilgi bekliyorum . KALKSIN
UTC itemleri sayesinde kullanımı %50 düştü diyebiliriz.
Fakat 3 kuruş verip dehşet verici bir Antidef elde ediliyor, bu açıkçası kabul edilemez. :)
Jamadar talia eklensin archer sadece arrow anti defi var asaslarda jamadar eklendiği gibi archerda gelmeli.
O senin dediğin cinsten adamlar kullanmıyor zaten emin olabilirsin kardeşim bunu kullananlar ztn ITEMLI CHARLAR diyorum çünkü kendileri
gram bilmeyen adamlardır Tamamı ile pk yı bozan bir item iyice düşünmelisin öyle konuş bence yada magesindir ozaman bişey demem zaten oyun magelere çalışıyor
Arakdaşım senin dedigin o takıları yapan adamın bi farkı olması gerekir doğal haliyle herif o kadar uğraşarak yapıyor onları değil mi ? Yatarak yapamaz yapılıyosa eğer sende yapabilirsin fakat onlar bir item ve emeğide ona göre FAKAT konuştuğumuz TALIA adlı item ztn kalkmıştı ve gayet iyiydi. Dediğimi yanlış anlamayın lütfen bu itemi ztn o +3 takı takanlar takıyor o sıkıntı yaratıyor zaten :) sizin dediginiz seviyedeki adamlar ztn kullansada fayda etmez . Yapılmasının zorlaştırılması FT yahut onun gibi eventlerden olabilir katılıyorum o dediklerinize oda bir çözüm ama böyle olmamalı !! 500k ya ölümsüz olunmamalı !!
bir battle priest olarak kalksın diyorum bıktım adam varrior talia takıyor yuh ben kendim takmıyorum