BASE hakkında bir İyileştirme Politikası isteği.
Arkadaşlar biliyorsunuz ki oyunda yeni gelen UTC tarzı krowaz tarzı required 70 - 80 level Itemlardan, monster staff, dragon box tarzı yeniliklerden hiç hoşlanmayan bir kitle var. Bunlar güzel para kaynakları olabilir fakat size çok fazla user kaybettirdiği bir gerçek. Ben bu konuda yetkililerin geri adım atmayacağını biliyorum ve bu yüzden çare olarak en azından bu oyuncu kitlesini memnun tutmak adına BASE'i canlandırmaya yönelik politikalar güdebileceğinizi düşünüyorum. Düşünüyorum ki, required 70 - 80 level tarzı itemlerden haz etmeyen kitle, BASE'de shellerle, chitinlerle, raptor, shard, hell breaker, mirage sword, hell blood gibi eski tarz Itemlarla PK'nın zevkine varabilirler. Bu oyuncular emin olun ki JR den para kasmak için bir adet 80 char yapacaklardır ve BDW, CHAOS, JR gibi etkinliklerde para kasıp, pazarda ticaret yapıp, BASE'de boss taşı kapma pkları yapıp çok güzel oyuna vereceği emeklerin karşılığını alıp, BASE'de harika pk lar atabilecekler. TAVSİYE OLARAK : BASE'de eksik gördüğüm şeyler şunlardır ki, BASE level 72 olmalı ki MAGE'ler BASE'de daha iyi iş yapsın ve talep artsın. 2. olarak da BASE için bir savaş etkinliği yapılmasıdır. Nasıl ARDREAM savaşı varsa, BASE için de 60 - 72 level arası bir savaş etkinliği yapılmalıdır. Bu sayede BASE'in çok fazla canlanacağını ve bu yeniliklerin YENİ BİR SERVER ile birlikte, patch ile en kısa zamanda (yeniyıldan önce) piyasaya sürülürse, oyuna dönmek isteyen ve şuan oynayıpta oyuna orta derecede para yatıran büyük bir kitle oyuna dönecektir ve user sayısı artacaktır. Bu benim ve çevremdeki birçok insanın fikridir. Mantıklı bulacağınızı düşünüyorum. Dikkate alınmasını ve Forumda buna yönelik bir oylama yapılmasını talep ediyorum. Bu yenilik, mevcut kitleden user kaybettirmeyeceği gibi, şuanda oyunu oynaMAYAN orta bütçeye sahip oyuncuları ve oyunu oynayıp da CZ de tutunamayan emektar, kendi çabasıyla pazarda ve pk da playerlığını konuşturabilecek bir kitleyi oyuna bağlayacağını, dahil edeceğini düşünüyorum hatta eminim. Lütfen bu konuda bir oylama başlatılsın, bir yeniliğe gidilsin. Sizin göreviniz hemen hemen her kitleye istediğini sağlamak olmalıdır. Teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bir hareketlenme olması dileğiyle...