OTP ICS ile soyulmak.(Ücretsiz alıcaklar dikkat etsin)
Ben 10 yıllık Knightonline oyuncusuyum. Oyundaki soyulma olaylarından dolayı uzun süre oyunu bırakmıştım.Fakat ICS güvenlik sistemi adlı yeni çıkmış olduğunuz sistemden dolayı oyuna başlamaya karar verdim.Dc Premium aldım. Yaklaşık 15 gün item kastım ve akabinde itemlerimin güvenliği açısından ICS güvenlik sistemini 13/03/2014 günü saat 16:30 gibi araştırarak kurma işlemlerine başladım.
Bu işlemleri orjinal sitelerden olan "portal.nttgame.com" ve " otp.nttgame.com" adlı sitelerden yaptım.
Bu sitelerden otp.nttgame.com'da paylaşmış olduğunuz video üzerinden yönergeleri gerçekleştirdim.
Bu işlemler nedeni ile hesabımdan 30 günlüğü 80 cash olan ICS güvenlik sistemi ücreti kesildi.
Bu sistem düzenli bir şekilde çalıştı bende deneyerek tescilledim.
Daha sonra saat 18:32 civarında charı pazara bırakıp bilgisayarıda açık bir şekilde bıraktıkdan sonra evimden çıktım.
Saat 20:45 civarlarında eve geldiğimde charımın Maradonda bıraktığım yerde olmayıp Maradon Folk Village Innhostesi önünde olduğunu gördüm.Inventorye baktığımda charım üzerinde bulunan itemlerin olmadığını gördüm
Böylece charımn soyulduğunu anladım.Bu işlemler sırasında charım oyundan hiç bir şekilde cıkmamış.
Yani bir şekilde bana ait olan bilgisayar ele geçirilerek kontrol edilerek charım soyulmuş.
Ben bu "JrQuickLy" adlı karakteri yaklaşık 15 gündür oynamaktayım herhangi bir charıma girme işlemleri olmamıştır hatta bu charımn şifresini benden başka kimse bilmemektedir.Fakat bugün bu ICS sistemini yükledikten 30dk sonra bunlar başıma gelmiştir.
Bu nedenle itemlerimin bana verilmesini istiyorum.
Bu işlemi yapan şahış yada şahısların tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.
Oyunda olunduğundan dolayı bu soyulma işlemlerinin yapılma saatleri bende ksc. resmi olarak mevcuttur.
Ayrıca internete girdiğim sitelerin Chorme olarak kayıtlarıda mevcuttur.
Ben işlemler sıradında yanlış bir siteye girdiğimi düşünmüyorum.
Diyelim ki girdim Nasıl oluyorda bu fake site benim hesabımdan cash kesebiliyor.
Yada bu sitesinin dağıttığı trojenli program benim charıma girmemi sağlıyor.
Ticket attım adam akıllı bir cevap verilmiyor. Ve suan ticket atamıyorum sürekli Mysql hatası alıyorum.
Şimdi ICS sistemi ücretsiz acaba kaç char böyle soyulacak.