Yeni açılan serverdA eski serverlardan bile daha az oyuncu var bir an önce felisin bir server ile birleşmesi gerekiyor
Printable View
Yeni açılan serverdA eski serverlardan bile daha az oyuncu var bir an önce felisin bir server ile birleşmesi gerekiyor
Boşuna uğraşma aylardır söylüyoruz umursayan yok
Yaz aylarına girdiğimiz şu dönemde bayramın da etkisiyle felis user bakımından maalesef çok kötü durumda.Aktif olarak Felis'te pk atan birisi olarak oyundan gram zevk almıyorum bırakmanın eşiğindeyim.2. senesine koşan yeni serverlarda halen serverlar arası geçişi aktif etmeyerek resmen felis oyuncularına işkence ediyorlar.Artık gözü karartım serverlar arası geçiş açıldığı saniye daha aktif bir servera geçicem Felis'te kurtulucam bu kadar vurdumduymazlık olmaz.
Felisi kapatıp oyuncuları diğer 3 yeni servera dağıtmaları lazım
Felis'in gerçekten beklemeden birleşmeye ihtiyacı var. Kimseyi mağdur etmeyecek bir formül düşünülebilir.
Birleşme anca yeni server haberi gelicek sonra yeni serverlar açılacak ondan sonra 4 serveri rahat bir şekilde birleştirecekler onun harici bir birleşme olacağını sanmıyorum.
Neredeyse haftada 2-3 kere Felis konusu açılıyor. Galiba durum vahim.
Vahimin ötesinde,gündüz user yok denilecek kadar az slotlar bomboş.Hiçbirşey bilmiyorsun varsayalım,sadece sitedeki güncel user durumu haritasına baksan veya aylık np sıralamasına baksan durumu anlayabilirsin.Akşam bdwsine 60-70 kişi kiriyor her bir ırktan toplamda 120-140 kişi gibi düşün..Çok sıkıcı ve burası yeni server.! Gerçek anlamda yazık,Felis'e hapsolan oyunculara ayıp ediyor yönetim
Evet. Serverı ittifak ve stokcu anlayışta pazarcılıkla mahvettiler, oyuncu bırakmadılar. Şimdi depolardaki itemler ellerinde patladığı için birleşim isteyip duruyorlar. Ucuzdan aldıkları itemleri diğer yeni 3 serverda pahalıdan satma amacında bu konuları açanların hepsi. Bak 1 tane yayıncı var Felis'te sabah akşam bowl yayını yapıyor, her yayında da söylüyor "şu server birleşse de itemler para etse" diye :D
Umarım birleşme gerçekleşir; fakat istediğiniz gibi diğer 3 yeni serverla değil dryadsla birleşir. 2 ölü item çöplüğü server birbirine daha uygun. Ölü serverı birleştirdiğin canlı serverda oynayanlar her zaman yatırımı, emeği, zamanı çöp edildiği gerekçesi ile oyunu ya da o serverı bırakıyor.