0YUN NEREYE GiDiY0R ??? HERKESiN KARAKTERİ TEHLiKEDE !!! K0RKMAKTA HAKLIYIM ...
Öncelikle herkese Merhaba...
Şuan gördüğüm kadarıyla forum haklı haksız ban yiyen hapse giden karakteri soyulan kısacası mağdur olan yada mağduru oynayan insanlarla dolu ki şu da bi diğer gerçek forumlarda etrafımdakilerle ve kendimide dahil edersem hatrı sayılır bir yoğunluk var haklı isyanlarda.
Arkadaşlar çoğu insan bu oyunu internet cafe öğrendi şuan Knight Online burdaysa biz buradaysak buradaki en büyük pay internet cafelerdir. Ama şuan görüyoruz ki artık cafelerde bu oyunu oynayan insanlar yok. Eminim ki aktif bir şekilde şu oyunu oynayan hiç kimsede cafeden karakterine girmek istemiyor. Artık heryerde ban polisitkası diye bir şey var sanki. Sen cafeden karakterine giriceksin ama belki 1 ay önce orda ban tpt-x ban yiyen birisi olacak ve sen bu yüzden tpt-x ip match yani ip ban yiyeceksin. Bütün emek boşa gidicek
Şuan çoğu np li karakterin poke leri var yani karakteri oynayan kişi sayısı 1 değil 1 den fazla hatta insan bazen sürekli oynadığı karakterinden sıkılıp arkadasının karakterine giriyor değişiyorlar pk atmak için bu da gayet doğal bir durum. Doğal olmayan tarafsa bunların yasak olması herkes sadece kendi karakterini oynaması gerekiyormus başkasının karakterine giremeyecekmiş pokesi olmayakmış bu ban sebebiymiş peki bu durumda yayıncılar neden ban yemiyorlar yada yayıncıların girdiği karakterler bu tamamen çifte standarttır başka bir açıklaması yok haksızlıkdır.
Forumlarda okuduğum kadarıyla karsılıksız trade den de ban yenilebiliyormus buda ayrı bi saçma olay bence. Belki adam oyunu bırakacak itemlerini dağıtıyor yada clandan arkadasın sana item hediye etmek istiyor yada en kötüüsü koxper karakter oyun içinde koxper karaterden item aldın karsılıksız ban yiyorsun şimdi bu koxper karakter arkadasının karakteride olabilir oyundan bi karakterde olabilir senin bundan bilgin yoksa sana item vermisse senin burda sucun günahın ne ?
Arkadaşlar demem o ki sizde şahitsinizdir etrafınızda onlarca yüzlerce ban yiyen karakter vardır ve oyuna daha dün başlamamış aktif oynayan biriyseniz illaki de haksız yere ban yiyen bi arkadaşınız olmuştur. Sizce bu oyun böyle nereye gidiyor gelişmesi gerekirken neden geriliyor neden insanlar bu kadar isyan ediyor emekler neden hiç oluyor ne yapmamız lazım ne olması lazım.
Başka bir konuda bi arkadaş tpt-x ip match konusuna dem vurmus demis ki bir binada oturuyorsunuz komsunuz hırsız gerekli merciler o hırsızı bulmak için tüm binadakileri hapse mi atmaları lazım??? gibi bir söyleşide bulunmuş ve bu örnek mükemmel bir örnek. Dünyanın hiç bi yerinde böyle bi adaletsizlik olamazken ne yazıkki Knight Online da böyle bir durum var.
Banlanan karakterlerini açtırmak için çabalayan insanlar görüyorum birde altına olayın içeriğini bilmeden banlanmıssan kesin hak etmissindir. Yoksa banlamazlardı diye açıklama yapan insanlar var. Davulun sesi uzaktan hoş gelir ama o tokmak bir gün sana vurunca anlarsın ne demek istediğimi.
Evet şu şekilde oynarsanız karakteriniz banlanmaz hapise girmezsiniz : 1 adet pc 1 adet internet bağlantısı o da sadece kablolu olacak yoksa şifreniz kırıp üst komsunuz da knight hastası bir insan çıkabilir hatta koxper cıkabilir o nun yüzünden ip ban yiyebilirsiniz. Pc nizin içinde sadece knight discord ve driverlar olacak başka hiç birşey kesinlikle olmayacak. Oyun içi karakterinizle kardeşinizden bile karsılıksız item almayacaksınız gerçi karsılıklı alsanız da banlanma riskiniz var. Bunun dısında pc nize deep freez ve paralo koyun sizden başka kimse pc nize oturmasın kurcalamasın ablanız anneniz babanız kardesiniz her kim varsa onlara başka pc alın sadece onu kullansınlar. Karakterinizi hiç bir arkadasınıza vermeyin baskasının karakterine girmeyin. JR sırasında harp çıksa dahi afk olmayın eslantta fazla gezmeyin slota mob çekti yada boss bulma koxpu var deyip ban yiyebilrisiniz .. Mümkün oldukça çok fazla pm den konusmayın fotoshop la küfür etti derler yine ban yiyebilirsiniz.
Şimdi size sormak istiyorum BİZ BU OYUNU NEDEN NASIL OYNAYALIM ????
Ben şuan bir karakter açıp ona item almaya korkuyorum yemin ederim. Bu kadar saçma salak şeylerden ban atılmaz yıllarımı verdiğim severek keyif alarak oynadıgım çok iyi dostluklar kurduğum güzel anılarım olan bu oyundan sırf bu ban politikaları yüzünden oynamaya korkuyorum. Eminim ki bir çok insan da benim gibi düşünüyordur.
Saygılarımla....... Eski Bir Knight Playeri....