Olympia'da ks atarak slotlardan haraç alan adam
Merhaba değerli gm ler biliyorum bir sürü işle uğraşıyorsunuz ama artık canımıza tak etti. bıktık usandık. oyunu ya bırakacağım yada devam edeceğim. Şu adam her gün Olympia da paramun slotlarına genıe acıp ks atıyor. hiç kimseye pm den para istemiyor çünkü banlanacağını biliyor. onun yerine kapalı bir şekilde trade atıp para vermemizi söylüyor şifreli olarak ve milletten para alıp slotları haraca bağlıyor ve bununla kimse ilgilenmiyor. oyundaki nicki budur artık bu adama bir bakın sayısız ticket attım sayısız foruma konu açtık bu konu ile ilgili kralın haberi bile var ve adminler malesef yeni server açıldımı eskiyi bırakıp yeniyle ilgileniyor. biz oyuncu değilmiyiz bizimde haklarımız yok mu? Neden yeni serverlarla ilgilenilirken eski serverı kimse sallamıyor modasımı geçti yada bizi insan yerine koymuyormusunuz. artık canımıza tak etti bu ilgisizlik. Humanlar mavi kutu görevine lufersona gelir karusları keser bu adamlar haraç keser slotlarda şu adamın nickine atılan forumlara ve biletleri kontrol edin bana hak vereceksiniz.