Slota yabancı canavar çekilmesine son! [Yeni! Slot Bölge sistemi!]
http://abload.de/img/mobblgesistemi3wuwe.jpg
Bu sorunun çözümü basit. Her mobun hareket edebileceği bir alanı olacak. Bu alanın içinde iki bölge daha olacak.
1) Mobun hareket alanı,
2) Yeşil bölge,
3) Kırmızı bölge,
4) Yasak bölge.
1) Mobun hareket alanı
Bu alanda canavar hareket edebilecektir. Alanın dışına çıkış engellenecek. Haritadaki Yeşil ve Kırmızı bölgeyi kapsar.
2) Yeşil bölge
Bu alanda moba atak yapılabilecek. Canavarların canı azalabilecek, öldürülebilecekler, kutu ve exp alınabilecektir.
3) Kırmızı bölge
Canavar bu bölgeye girdiğinde *hızlıca* light feed hızında bölgesine geri dönecektir. Kırmızı bölgeden çıkana kadar atak yapılamayacak, canı azalmayacaktır.
4) Yasak bölge
Mobun hareket alanı dışında kalan her yer yasak bölge olacaktır. Bu bölgeye canavarın hareket etmesi engellenecek. Eğer olur da bu bölgeye düşerse otomatik olarak ölecekler, kutu ve exp vermeyeceklerdir. Haritadaki Sarı bölgeyi kapsar.
Her harita ve her slot için ayrı ayrı bu bölgeler belirlenmelidir. Resimi El Morad Castle haritasındaki Ape slotlarına göre daha iyi anlaşılabilmesi için temsili olarak hazırladım.
Tüm oyuncular slota yabancı canavar çekilmesinden şikayetçi. Bu soruna çözüm olacağını düşünüyorum. Yönetimin ve oyuncuların konuya ilgi göstermelerini ve desteklemelerini bekliyorum. :)