bu nasıl bir kafa yapısı :D hadi git kum da oyna
Printable View
START YOK vodafoneNet Kullanıyorum.
Bugün bu olaylar baslayalı 15.gün. Utanmadan hala daha birşeyleri kullanıcıdan bekliyorsunuz. 15 günde problemi cözemediyseniz bu demek olur ki hem cok beceriksiz hem de para verip birileriyle anlasmaya yanasmıyor NTT. Ben vodafone degil yapımcı firma ile mailleşmeye basladım bilginiz olsun.Cünkü yaptıgınız iş insanlarla dalga gecme üzerine dönmeye basladı.
oyuna gıremıyoruz artık gırelım lutfen 15 gundur premıum hıc oldu gır dc start yok :S
Yav yok onda da cevap yok adamlallra yazdıkk söylledik yok kki türknet bizim usko camiasından daha ilgisiz bir şirket zaten adamlar cevap yazmıyor söylediklerimize
Premiumlu karakterlerle ilgili sorun mu var?
Premiumsuz karakterlerim dün geceki dc den beri düşmedi ama premiumlu karakterim +2 kez daha düştü. Sonuncusu demin oldu
dc problemi çözülmüştür şu an dc problemine karşı elimizdeki en büyük koz startın gelmemesidir oyuna giremezseniz dc olamazsınız ancak 3200 cash çekmek isteyenler siteden login olarak bunu gerçekleştirebilirler anlayışınız için teşekkürler
Ben türknetliyim kardeşim. Altyapım ttnet. Yani bu sorunu en az 15-20 gündür çekiyorum. Allahım arada dc oluyorduk geçen hafta o zamanları özledim, şimdi hiç start gelmiyor xxl mağduruz yani güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum :d