Kesinlikle dikkat edin
Printable View
Mod, Gm yok mu bir babayiğit insanlara bir açıklama yapın gidişata dair. 20 gündür oyunda duramıyorduk doğru düzgün şuan startta gelmiyor.
ayın yedisine kadar beklerim sorun düzeldi düzeldi düzelmedi giderim bi internet kafeye hızlıdan satarım itemleri , yok türkneti arıcakmısımda ben oyunu oynayamıyorum dicekmisim siz kendi sorunlarınız çözseniz ya önce i trilyonlar dönen oyuna bak biz buğdayı kaybederiz ama siz tarladan olursunuz
Oyun yok
tatto gönderiyor..
%20 exp arttıran sc gönderiyor.
Bunu da belirli oyunculara gönderiyor..
7 günlük premium daaatması gerek.. Tamam insan beceriksiz olabilir Akıl dışı işler yapmak başka bişey
abi start gelmiyor star çözün artık şu problemi dc pre çektim 12 gündür oyuna giremiyorum allah için girsemde düşüyorum
Şu zor günlerde günlerce süründünüz bizi ve hala süründüyorsunuz.Oyuna hala giriş dahi yapamıyorum.Discord'a yazıyorsunuz sorun çözümlenmiştir diye buraya gelıyorsunuz 1 saat sonra çalışmalarımız devam ediyor diyorsunuz. Kararlılığınız devamı diliyorum(!)
Evimde iki adet internet olmasa, yine giremeyecektim.Kaç gün boyunca giremedik, sonra Superbox ile giriş yapabildim, ancak Turknet ile giriş yapmıyor.Umarım en kısa sürede düzeltilir.
türknete knight online bağlanma problemini anlatır arıza kaydı bıraktım. "Ben İbocan E. Sizden Knigth online sunucuna tracert atmanızı istiyorum. Bunun için cmd komutuna girerek> Tracert boşluk Server adı> Enter > yaparsanız sonucun fotoğrafını destek kaydına yüklemeniz yeterlidir. Kablo ile bağlandığınızdan ve arka planda farklı programların kapalı olduğundan emin olunuz. İyi günler dilerim" server adına ne girmem gerekiyor bilen varmı
Kardes pre dagıtsa kime ne fayda oyuna mı girebiliyoruz ki şuanda 3 5 yayıncı oyunda ya bu onlara yeter.Lan müşteri hızmetlerını arıyorum durumdan haberleri yok bi türknet' den almışlar reklamı onla bizi kandırıyorlar.
Benim halen start yok oyunla alakali konumu benim netim ile alakali sorunmu acaba alt yapim vodofon