Güvenlik olarak taşıdıkları sunucunun yükü kaldırmıyor. Vodofone-türknet den bağlananları askıda bırakıyorlar.Bu şekilde açıklama yapamadıklarından dolayı olayın çözümsüz olduğundan topu servis sağlayıcılarına atıyorlar.
Printable View
Güvenlik olarak taşıdıkları sunucunun yükü kaldırmıyor. Vodofone-türknet den bağlananları askıda bırakıyorlar.Bu şekilde açıklama yapamadıklarından dolayı olayın çözümsüz olduğundan topu servis sağlayıcılarına atıyorlar.
Yurtdışı dünden beri sürekli dc veriyordu,gece tamamen start gitti. Ben de mi ISS'ye mail atacağım knight online ile ilgili:)))
Konu hakkındaki çalışmalarımız devam etmekte olup forumlarımız ve discord kanalımız üzerinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.
hangi konu hakkında çalışmalarınız devam etmekte ? 3 4 gündür bu sorun var neden hala giderilmedi burda kimse umursamıyor discorda saçma sapan yok turkneti arayın vodafone arayın onlarda şunu söyleyin bunu söyleyin kardeşim siz bozdunuz siz düzeltceksiniz
Şaşırdık kaldık şu rezil durum içinde. Gerçekten kendi sorumluluğunu oyuncuya taşıyan bir firma ile karşı karşıyayız.
He he biz bozduk. Kusura bakmayın NTT game. Şikayet için biz oyunculara lütfen tiiikıııt atınız.
Arkadaşlar NTT Game haklı ! (
Türknet, Millenicom ve Vodafone internet sağlayıcılarını kullanan oyuncularımızın yaşadıkları bağlantı sorunu ile ilgili ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. #KnightOnline #nttgame
20 Dk önce twitter üzerinden yapılan açıklama başka birşey yok
Arkadaşlar NTT Game haklı ! :D Lütfen artık şuraya yazıp durmayın.
Arayacaksın internet sunucunu. Şak diye açacaklar internet erişimini. Maça bilet alır gibi kardeşim :D Bundan sonra oyuna girmek isteyen Turkcell’i, vodafone’u arıyorsunuz.
Siz de hemen Knight Online’a girmek istemez misiniz ? Ne bekliyorsunuz hemen arayın..
0850 xxx xxx xxx
Arayın da müşteri temsilcileri hepimizle bi daşdaş geçsin :))
Ben böyle komik oyun firması görmedim.
Sorunu biz çözemedik, siz çözün. - Ntt game.
Merhabalar, Vodafone müşteri hizmetlerini arayip dediğiniz gibi sorunu dile getirdim bizim sistemlerimizde her hangi bir sorun gözükmüyor. Yetkili firmayla görüşün dediler, Oyalamaktan vazgeçin artik :)