Hiç bişey yapamıyorsunuz bari şu getirdiğiniz günlük 100m exp görevini getirin onuda 150 200m ye falan çıkarın yazık kaybettiğimiz explere
Printable View
Hiç bişey yapamıyorsunuz bari şu getirdiğiniz günlük 100m exp görevini getirin onuda 150 200m ye falan çıkarın yazık kaybettiğimiz explere
Bir insan bu kadar hayattan bezdirilmez ya. Bir sorunu aylardır halledemiyorlar.1 tane ters laf etsek hemen forumdan ban yiyoruz.
Siz ne yapıyorsunuz yahu?
06:30 tekrar dc....
Çok güzel oyuncu kaybediyorsunuz böyle harikasınız devam böyle dclere
Siz ne yapıyorsunuz yahu ? Oyunun stabilliği kalmadı artık. Çözün şu problemi. Oyunda sabahlayamıyoruz !
bu gece combo yaptınız, jr öncesi de bir silkelediniz hadi bakalım
Çar gece dc yemiş. kalktım sabah soktum hop kısa süre sonra gene dc yedi.
Çıldırmaca
Sabah boss saati bayağı lag oluyordu, şimdi artık jr sonrası da başladı. Oyun sürekli geri atıyor doğru düzgün PK atamıyoruz.
Akşam uyuduk sabah kalktık yine DC ne güzel dünya.
Karakterime exp kasıyordum ama şuan skill stat hatasi veriyor teşekkürler nttgame
Dc olunca birde 10060 hatası veriyor. Modeme res atmazsan 1 saat boyunca oyuna giremiyorsun karakterler düşmüyor olarak algılıyor çünkü. 10060 hatasını veritabanımızdan kaldırır mısınız artık lütfen kimseye hayrı olmayan bir sistem?
Yeter artık ya bilgisayara bakamaycağız diye afk bırakıyoruz daha 1 saat dolmadan dc yemiş YETER ARTIK KULLANCILARINIZA DEĞER VERİN
17 10 yine dc
DC Online!!!
Disconnected from server ( 7643829383 )
ID,PW,OTP girmekten kusacağım artık.Bu konuyla ilgilenen yok mu?
DC olduğumdan beri premiumsuz karakterime giremiyorum.Karaktere giriş ekranında 'disconnected from server(3)' hatası veriyor 2 defa modemi resetledim hala aynı.Daha neler çıkacak acaba bakalım.
teknik ekip bu dc konusunda çaresizmi anlayamadım kaç ay oldu sw ler kopuyor
Bir jr dcsi daha :D
Yurt disi DC sorunu tekrar devam ediyor.
Cözüm yokmu bu soruna?
sabah sinirimizi de taze taze aldık. gerçekten lag sorununu görmüyor musunuz yoksa görmemezlikten mi geliyorsunuz?
26 mayıs güncelleme diyor yani ben 26 sı salı günü sabah ve akşam jrsine girebilecek miyim yoksa 25 i akşam jr si son mu dc olmaktan coin toplayamıyorum yani vallahi sabah akşam deniyorum lütfen ya
02:35 oyun gene gitti
yine dc oldum bugun baya koptu
yine dc yine dc yine dc
Yorumum silinmiş neden?
2 çarımda gece dc olmuş niye siliyorsun yorumu
gene dc olduk :D
Destan 1 çar dc yedi. Of bide üstüne şifre yanlış hatası falanda veriyor sonra düzeliyor.
Ya arkadaş ne olacak böyle
2 karakterim var biri premiumsuz pazarda duruyor diğeri ile dc pre ile farm atıyorum genelde. premiumsuz asla dc yemiyor. farm attığım karakter her sorunda dc oluyor.
Forumda açtığımız konular ve yorumlar anında kontrol edilip siliniyor fakat oyuncularının problemi için herhangi bir yorum yok :)
demek ki bundan sonra pre çekmiyoruz :D
bir günce işten geldiyimde car dc olmasın
Bugun 2. Kez dc yedim 18.40 son vodafone internet kullaniyorum , diger slotta adamlar hic yemiyor bende mi sorun var acaba
Gece yine dc olmuşuz.