-
Oyuna artık giremiyorum. Loading ekranı bittikten sonra direkt runtime hatası direkt atıyor. 3. denemem ve 3. atışım. Yeter artık yeterr...
-
Çözüldü ! Çözüldü Win 10-11 için aşağıdakileri linklerdeki konuları deneyin ben çözdüm, en önemli konu: windows update i açmamanız lazım çünkü dx9 dosyası değiştireceksiniz güncelleme yiyince sistem silecek bilginize, önce onu kapatın.
Arkadaşlar sorun ne ses ne ds dosyası ne başka bişey sadece DirectX muhabbeti,
https://forum.nttgame.com/forum/show...96nerisi/page4
Bu konuda 4. sayfada Sariaslan nickli forum kullanıcısı (2. yorum) link paylaşmış birebir deneyin
Oyuna girince nickiniz ve clan isminiz kopkoyu olacak zaten oradan anlayacaksınız çözüldüğünü...
Hadi aslanlarım geç oldu güç olmasın (videodaki gibi birebir yapın Windows update önemli direk kapatın, zaten oyun bi yama hazırlıyor o zamana kadar geçiçi çözersiniz.)
İyi forumlar.
-
Bu güncellemede de düzeltilmeyen ilgili konudaki sebeplerden dolayı pk atmayı bırakmış bulunuyoruz.
-
abi bilmiyorsanız bir bileni işe alın nedır ya 3 ay oldu bı uzak bağlantıyı kapatacaksınız diye bizi rezıl edıyorsunuz 1 relog atıyoruz 1 saat sıra yeter
-
9 sayfa olmus net bi cevap yok :D güncelleme de yok. nasıl yapalım ?
-
Arkadaşlar denedinizmi bende düzeldi oynuyorum o zamandan bu zamana hiç hata vermedi
-
Nasıl bozduysanız yine öyle kendiniz düzeltmelisiniz. Siz bu sorunu çözene kadar Pk atmamaya devam edeceğiz.
-
Hamd olsun bu gece 2 kere üst üste mana silmeyle dc oldum teşekkürler.
-
ya sorunu çözün veya bir açıklama yapın artık
-
net çözümü bulabilen var mıdır ?