-
vodafone ve turknet ılgılı arıza kaydını yaptım rutın kontrollerden sonra farklı bır oyuna erısımınız varmı dıye sordular evet dedım o halde bızım yapabılcegımız bırsey yok oyun fırmasının destek ekıbı ıle gorusun dedıler benim anladıgım bu sekılde suru pıskolojısı uygulayıp bu fırmalara bellı bır cogunluk da aynı sıkayet kaydı olusmasını saglayıp sorunu servıs saglayıcıların cozmesını beklıyorlar ama bu adamlar salak degıl hıc kımse sızın yapmanız gerek ısı yapmaz olusturcak arkadaslar zahmet etmeyın iyi forumlar
-
Yalan söylüyorlar discortuda kapatıyorlar. Yapamıyorsanız yapamıyoruz diyebilirsiniz. Bizde burda denemeyelim girmeyi.
-
discort tu kapatıyorlar acıkkende sorunumuzu yazıyoruz kullanıcılardan x şahış aradan yırtık dondan fırlar gıbı gelıyor kışkırtıyor ulan ben orada yaşadıgım sorunu dile getiriyorum sana ne batıyorki gelip benım yaşadıgım sorun sankı benım sucummus gıbı beni manipule edıyorsun kendını şamarlatıyorsun discord da boş iş hiç bir faydalı bılgı paylaşımı veya ona benzer bşey yapılmıyor
-
-
evet hala start yok lanet olsun ki:S
-
Millete sabit ip aldırıp her accountuntun ipsini belirleyip o ipleri açık bırakıp gerisini engellemek mi acaba amacı teknik ekibin.
Genius alert. Genius detected. Kusura bakmasında kimsede çöpe atacak 15 m yok her ay onu bi geçin siz.
-
vpn bağlantısı kurmamaları için yurt dışınada saldırı yaptılar vodafone + yurt dışı vpnler GG
-
vodafone halen girmiyor ya bizim scumuz günahımız ne
-
Yatın uyuyun ya boş verin hadi iyi geceler
-
Vodafone çözüm bulan varmı?