Charı askıda kalan bakkala gitsin cöfkclkf
Printable View
Charı askıda kalan bakkala gitsin cöfkclkf
NTTGAME hala anlamıyorsunuz sorun iss lerde degil sizin korumalar turknet ve vodafone un kullandıgı protokolleri sahte trafik olarak algılıyor. IT ekibi şu inadından vazgeçsin ve şu oyunu OVH firmasına taşıyalım. Anti-Ddos Game ile sıkıntı kalmayacak. ben bu saldırıları 3 yıl soluksuz deneyimledim inanın şuanki korumanızıda farklı scriptlerle birkac güne aşacaklar çok karşılaştım. Lütfen sözüme kulak asın
YaŞanan baglanti sorunu ÇÖzÜldÜ dİye aciklama yaptilar az Önce halen start yok nasil ya
vodafone düzeltilecek mi acabaaa
YOK DOSTUM.satın alacakmış :D wodofonkooo
Sayın ttnet kullanıcıları aramıza hoşgeldiniz
bizler vodafone ve türknet kullanıcıları olarak suan yasadıgınız sorunu 2 gündür çekmekteyiz. çözüm olarak aşşagıdaki linkde anlatıldıgı üzere operatörünüz'ün "trafik kontrollerini denetlemek yerine trafiği kesmek üzerine bir çalışma prensibi olduğu için" oyundan koptunuz. öperatörünüzü arayıp destek alarak süreci hızlıca aşıcaz inş. arıcaksın ttneti knight online start gelimoyr kardeş bi zahmet halledermisin diyeceksin. Dalga geçmiyorum haaaa :D cidden durum bu ahanda linki
https://forum.nttgame.com/forum/show...=1#post2015369
demin bütün oyuncular dc yedi o acıklama onun icindi vodafone türknet start yok hala
Biz Emeğimizi ve Paramızı geri istiyoruz. Yalanlarınızdan Bıktık şuan şikayet var ve diğer bütün platformlara suç duyurusunda bulunacaz. Arkadaşlar Sizde bulunun bu emek hırsızlarını bütün ücretli hileciler oyunda olan bizlere oluyor bilginiz olsun.