Sabah jrde DC biz bu coini nasıl biriktireceğiz zaten günde 1 kere giriyoruz ondada dc oluyoruz işe bak
Printable View
Sabah jrde DC biz bu coini nasıl biriktireceğiz zaten günde 1 kere giriyoruz ondada dc oluyoruz işe bak
Şimdi uyanıp çara baktım yine dc.
13.55 yine Dc....
Üstüne şifre yanlış hatası!!
Destan 1 az önce DC
7 Günlük Switch Pre telafi beklentimiz var.
16.05.2026 4:05 mis gibi dc :D
05.25 yine :D|Dd dc online
bir seferde dc olmazsak şaşıracaz
Yeter Allah rızası için yeter ya. Çarı xpe bırakıyoruz sabah bakıyoruz dc. Dün de dc gün içinde de dc gece de dc. Çözün artık yıl 2026.
sabah bi baktım moradonun yarısından fazlası dc.. kimse kalmamış nerdeyse :D
Slot tutamaz olduk dc yiyoruz slotta baskasi var ks atincada küfür yiyoruz. Yeni sw.açsanız altindan kalkamazsiniz. Dc sorununu çozemiyorsunuz yorulduk artik
diş güçlerin oyunumu bu? bıktık dc den harbiden günde 3-4 kere dc exp kasamıyoruz gına geldi sürekli dc olup tekrar pt toplamaktan
akşam bırakıyoruz normal sabah kalkıyoruz dc çok iyi.
oyun gitti :D sayın yetkililer sıkmadı mı artık ?
sunucular patladı gene
dc son sürat devam ediyor ama tek bir açıklama yok? 3 aydır ekibe bilgi verildi başka bir cevap yok. Ne telafi verdiniz ne de çıkıp bu sorunu çözdünüz.
Destan 1 dc görev yapıyordum Allahtan ölmedik varya stresten ölecez ya . Bezdım artık
abi şaka yapıyorsunuz herhalde. yine dc yine exp'e yatmışım. bu başlığa kaçıncı yazışım ben bile takip edemedim artık
sabahta patladıydı bos vakti hep hgidiyor şimdide gitti bu ne ya
Yine tüm parti dc yedi :)
Klan olarak slota genie bırakmaya korkuyoruz. Son 1 haftadır toplamda en az 7-8 kere expe yattı 83/12 üstü karakterlerimiz.
Oyuna girmiyor 10060 hatasi veriyor
Bu nedir ya? Ya günde dc sayısı 6 8 9 ne patch attıysanız dahada arttı lütfen naptığınızı sanıyorsunuz siz ya
çok merak edıyorum ne zaman düzelcek
Ya en azından insan bir iyi niyet özür göstergesi olarak %20 %30 falan exp event koyar telafi amaçlı günde 4-5 defa dc oluyoruz exp kastığımız slotlarda hesaplar yatıyor expler boşa gidiyo ya en azından bunu yapın ya öbür sorunları zaten çözemiyorsunuz otomatik mesajlar atıyorsunuz robot gibi lütfen en azından biraz iyi niyet gösterin LÜTFENNNNNN !!!!!!!
Sevgili oyun yöneticileri 20 yıllık oyun hayatında hiçbir döneminde bu kadar uzun süre sorun yaşamadık 3 aydır bu Dc problemi yıldırdı. Kapatın oyunu sadece akşam 22 ile saat 1 arası pk atıp çıksın millet en güzeli bu
Düzelmicek bu oyunu oynadığınız sürece adamlar bırakıp gidin diyor anlayın artık :D
19:55 yine dc komedi yemın edıyorum
Sizin çözemediğiniz sorundan dolayı kullandığım, pustan aldığım Resurrection Scroolların cash iadesini talep ediyorum. Artık NTTGAME bünyesinde ki kimseden umudum kalmadığı için Mgame firmasına mail atmaya başlıyorum . Teşekkürler ilginiz için !!!
İstikrar diye buna derim helal olsun DC show tüm hızıyla devam ediyor. Gerek sunucu kalitesi gerek teknik ekibin muhteşem performansı ile hergün farklı bir DC deneyimini yaşattığınız için kendim ve oyuncular adına teşekkür ederim. Bir sonraki DC eventte görüşmek üzere.
20:00 DC devam.
Bugün 2 kez exp yattım
30 taşa kalksam bile expde zarar ediyorum.
Bunun telafisini kim verecek
Neden Dc oluyoruz neden 3 aydır bu konu hakkında bir çalışma yok. Neden bu kadar duyarsız kalıyorsunuz. Bu durum cidden çok can sıkıcı
Exp yatıyoruz konu açınca çok saygı değer mod arkadaşlar ışık hızıyla kapatıyor... mağduriyetimize sessiz kalan bir yönetim var. sonumuz hayrolsun. en az 1 haftalık switch pre telafi eder. ayrıca dc sorunu için kökten çözümde şart.
00:30 dc devam
kimsenin umrunda değil arkadaşlar burda boşa ağlanmaya gerek yok.
Trafoya kedi girdi
04:36 dc devam
4:35 miss gibi dc mizi yedık devammmmm
pazara char bırakmaya üşeniyorum artık dc olacak diye ama hiç yerinden kıpırdamayan taş gibi karakterler var moradonda ne yiyip içiyorlarsa artık (Oreads)